Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Alkoholizmus

Trusted around the world pharmacy

 • Antabuse

  Generikus Antabuse

  Disulfiram 250/500mg

  Az Antabuse generikus krónikus alkoholizmus kezelésére szolgál. Ez a gyógyszer alkoholizmus anyagcserére hatással van, ami kellemetlen hatáshoz vezet szeszesital fogyasztásánál. A túlzott alkoholfogyasztásban szenvedõ betegeknél segít abban, hogy kevesebb alkoholt fogyasszanak. Amikor szeszesitallal együtt alkalmazzák, kellemetlen hatást okoz a gyógyszer. Ez a gyógyszer a felépülés program része, amely orvosi ellenõrzést és tanácsadást foglal magába. Ez nem teljes gyógyítás.

  Több információ »
 • Nootropil

  Generikus Nootropil

  Piracetam 400/800mg

  A Generic Nootropil egy agyserkentő, azaz pszichotróp drog; ami mind az egészségesekben, mind a funkcionális zavarban szenved, kben közvetlenül segíti a kognitív tudathoz kapcsolódó fejlettebb agyi funkciókat (tanulás, memória, figyelem és tudatosság), anélkül, hogy nyugtató hatású pszicho stimuláns lenne.

  Több információ »
 • Revia

  Generikus Revia

  Naltrexone 50mg

  A Generic Revia felnőtti alkoholfogyasztás és kábítószerfüggés (ópiumfüggőség) kezelésére szolgál teljes gyógyítási program részeként.

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Köszönöm a megkeresést, valóban megkaptam a tablettákat és volt szerencsém ki is próbálni őket. Nagyon elégedett vagyok, és a barátnőm is az.
  Köszi - Dani

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.