Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Antiallergén

Trusted around the world pharmacy

 • Acular

  Generikus Acular

  Ketorolac Tromethamine 0.4% 5ml

  Generic Acular relieves the itchy eyes brought on by seasonal allergies. It is also prescribed to reduce inflammation after cataracts have been removed from the eyes.

  Több információ »
 • Afrin

  Generikus Afrin

  Oxymetazoline Hydrochloride 0.05% 10ml

  Oxymetazoline dekongesztáns, amely összehúzza az ereket az orrjáratokban. A tágult erek orrdugulást (orrdugulást) okozhatnak. Oxymetazoline orr (orr számára) allergiás vagy nátha okozta orrdugulás (orrdugulás) ideiglenes enyhítésére szolgál.

  Több információ »
 • Allegra

  Generikus Allegra

  Fexofenadine 30/120/180mg

  Generic Allegra is used for treating seasonal allergy symptoms such as sneezing, runny nose, itchy throat, or itchy, watery eyes. It is also used to treat hives and skin itching.

  Több információ »
 • Antivert

  Generikus Antivert

  Meclizine 25mg

  Generic Antivert is used to treat or prevent nausea, vomiting, and dizziness caused by motion sickness. It is also used to treat symptoms of vertigo (dizziness or spinning sensation) caused by disease that affects your inner ear.

  Több információ »
 • Aristocort

  Generikus Aristocort

  Triamcinolone 4mg

  Generic Aristocort reduces the actions of chemicals in the body that cause inflammation, redness, and swelling. It is used to treat the inflammation caused by a number of conditions such as allergic reactions, eczema, and psoriasis.

  Több információ »
 • Astelin

  Generikus Astelin

  Azelastine 0.1% 10ml

  Az Astelin orrcsökkentő orr-tünetek enyhítésére szolgál, mint például orrfolyás / viszketés / eldugult orr, tüsszentés és allergia vagy más állapotok okozta orr utáni csepp. Az Azelastine az antihisztaminok néven ismert gyógyszercsoportba tartozik. Úgy működik, hogy blokkolja az orr-tünetekért felelős bizonyos természetes hisztaminnak nevezett anyagokat.

  Több információ »
  Ft 10023.87
 • Atarax

  Generikus Atarax

  Hydroxyzine 10/25mg

  Az Atarax generikus az általános érzéstelenítés elõtti vagy utáni aggodalom kezelésére és nyugtatásra szolgál, valamint az egyes allergiás állapotok miatti viszketés kezelésére is, beleértve a csalánkiütést és kontakt dermatitiszt. A HYDROXYZINE (hatóanyag) antihistaminicum. Ez a gyógyszer allergiás tünetek kezelésére szolgál, nem maga az allergiát. Továbbá feszültség kezelésére is használható. Ez a gyógyszer más gyógyszerekkel együtt alkalmazható a mûtét elõtti alvást erõsítésére.

  Több információ »
 • Benadryl

  Generikus Benadryl

  Diphenhydramine 25mg

  Benadryl kapszula aktív difenhidramin egy antihisztamin, hogy csökkenti a hatását a természetes kémiai hisztamin a szervezetben. A hisztamin képes tünetei a tüsszögés, viszketés, könnyezés, orrfolyás. Benadryl kezelésére használják tüsszögés, orrfolyás, könnyezés, csalánkiütés, bőrkiütés, viszketés, egyéb hideg, vagy allergiás tünetek. Benadryl kezelésére is használják tengeribetegség, altatóként, kezelésére bizonyos, a Parkinson-kór tünetei.

  Több információ »
 • Bepreve

  Generikus Bepreve

  Bepotastine 1.50% 5ml

  A Bepreve (bepotasztin) egy antihisztaminos szemcsepp, amely segít csökkenteni a természetes kémiai hisztamin mennyiségét. A hisztamin olyan tüneteket okozhat, mint a viszketés vagy a vizes szemek. A Bepreve-et allergiák okozta viszkető szemek kezelésére használják. Ez a gyógyszer nem használható a kontaktlencsék viselésével okozott szemérzékenység kezelésére.

  Több információ »
 • Clarinex

  Generikus Clarinex

  Desloratadine 5mg

  Generic Clarinex is used for treating the symptoms of allergic conditions (watery eyes, runny nose, itching eyes, sneezing, hives).

  Több információ »
 • Claritin

  Generikus Claritin

  Loratadine 10mg

  Generic Claritin is used for relieving symptoms of seasonal allergies such as runny nose, sneezing, itchy, watery eyes or itching of the nose and throat.

  Több információ »
 • Cortaid

  Generikus Cortaid

  Hydrocortisone 1% 15g

  A Cortaid krém egy helyileg alkalmazott szteroid. Csökkenti a gyulladást okozó vegyi anyagok hatását a szervezetben. A Cortaid krémet a bőr gyulladásos megbetegedése esetén (pl. allergiás reakciók, ekcéma, vagy psoriasis) alkalmazzák. Több különböző Cortaid-ot tartalamazó krém van forgalomban, ez a tájékoztató nem sorolja fel az összeset.

  Több információ »
 • Danocrine

  Generikus Danocrine

  Danazol 50/100/200mg

  Generic Danocrine affects the ovaries and pituitary gland and prevents the release of certain hormones in the body. It is used to treat endometriosis and fibrocystic breast disease. It is also used to prevent attacks of angioedema in people with an inherited form of this disorder.

  Több információ »
 • Dexone

  Generikus Dexone

  Dexamethasone 0.5mg

  Generic Dexone depresses formation, release, and activity of endogenous mediators of inflammation, including prostaglandins, kinins, histamine, liposomal enzymes, and complement expression. Also modifies the body's immune response.

  Több információ »
 • Dymista

  Generikus Dymista

  Azelastine/fluticasone 140mcg/50mcg

  Dymista (az orr számára) egy kombinált gyógyszer, amelyet szezonális allergiák által okozott nazális tünetek, például torlódás, tüsszögés és orrfolyás kezelésére használnak. Az Azelastine antihisztamin, amely csökkenti a természetes kémiai hisztamin hatását a szervezetben. A hisztamin tüsszentés, viszketés, vizes szemek és orrfolyás tüneteket okozhat. A flutikazon egy szteroid, amely megakadályozza a gyulladást okozó anyagok kibocsátását a testben.

  Több információ »
 • Elocon

  Generikus Elocon

  Mometasone 5g

  Generic Elocon is used to treat the inflammation and itching caused by a number of skin conditions such as allergic reactions, eczema, and psoriasis.

  Több információ »
 • Flonase

  Generikus Flonase

  Fluticasone Nasal 50mcg

  Fluticasone nasal is used to treat nasal symptoms such as congestion, sneezing, and runny nose caused by seasonal or year-round allergies. Fluticasone nasal is for use in adults and children who are at least 2 years old.

  Több információ »
 • Optivar

  Generikus Optivar

  Azelastine 0.05% 15ml

  Az Optivar Ophthalmic allergiák (allergiás kötőhártya-gyulladás) okozta viszketés kezelésére szolgál. Az Azelastine az antihisztaminok néven ismert gyógyszercsoportba tartozik. Úgy működik, hogy blokkolja bizonyos, a hisztaminnak nevezett természetes anyagokat, amelyek felelősek az allergiás tünetekért.

  Több információ »
 • Patanol

  Generikus Patanol

  Olopatadine Hcl 0.1% 5ml

  Generic Patanol is an antihistamine that reduces the natural chemical histamine in the body. Histamine can produce symptoms of itching or watery eyes. Generic Patanol is used to treat ocular (eye) symptoms of allergic conditions, such as inflammation, itching, watering, and burning.

  Több információ »
 • Periactin

  Generikus Periactin

  Cyproheptadine 4mg

  Generic Periactin is used to treat sneezing, runny nose, itching, watery eyes, hives, rashes, and other symptoms of allergies and the common cold.

  Több információ »
 • Phenergan

  Generikus Phenergan

  Promethazine 10/25mg

  A Generic Phenergan egy fenotiazin nevű gyógyszercsoporthoz tartozik. Úgy működik, hogy megváltoztatja a vegyi anyagok akcióit az agyadban. A prometazin (hatóanyag) szintén antihisztamin. Megakadályozza a természetben előforduló kémiai hisztamin hatásait a szervezetben. A Phenergan-t olyan allergiás tünetek kezelésére használják, mint például a viszketés, az orrfolyás, a tüsszögés, a viszkető vagy nedves szemek, a csalánkiütés vagy a viszkető bőrkiütés. A Phenergan megakadályozza az utazási betegségét, és a hányingert, hányást és kezeli kezeli a műtét utáni fájdalmat. Nyugtató vagy altató segédeszközként is alkalmazzák.

  Több információ »
 • Phenergan Syrup

  Generikus Phenergan Syrup

  Promethazine 100ml

  Generic Phenergan belongs to a group of drugs called phenothiazines. It works by changing the actions of chemicals in your brain. Promethazine (the active ingredient) also acts as an antihistamine. It blocks the effects of the naturally occurring chemical histamine in your body. Phenergan is used to treat allergy symptoms such as itching, runny nose, sneezing, itchy or watery eyes, hives, and itchy skin rashes. Phenergan also prevents motion sickness, and treats nausea and vomiting or pain after surgery. It is also used as a sedative or sleep aid.

  Több információ »
 • Rhinocort

  Generikus Rhinocort

  Budesonide 64mcg

  Generic Rhinocort is a nasal spray containing budesonide, a corticosteroid. It prevents the release of substances in the body that cause inflammation. Budesonide is used to treat nasal symptoms such as congestion, sneezing, and runny nose caused by seasonal or year-round allergies.

  Több információ »
 • Singulair

  Generikus Singulair

  Montelukast 4/5/10mg

  Generic Singulair is used for prevention and long-term treatment of asthma. It is also used in certain patients to relieve runny nose caused by allergy and to prevent asthma attacks caused by exercise.

  Több információ »
 • Xyzal

  Generikus Xyzal

  Levocetirizine 5mg

  A generikus Xyzal egy antihisztamin, amit allergiás tünetek és csalánkiütés esetén alkalmazonak. A viszkető bőr- és csalánkiütés enyhítésére is használják. A legújabb kutatások szerint a levocetirizon használata 70%-kal csökkenti gyermekek esetében az asztmás rohamok gyakoriságát.

  Több információ »
 • Zyrtec

  Generikus Zyrtec

  Cetirizine 5/10mg

  Generic Zyrtec is used to prevent or treat symptoms of hay fever and to treat cold or allergy symptoms such as sneezing, itching, watery eyes, or runny nose. It is also used to treat itching and swelling caused by chronic urticaria (hives).

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • A héten megérkezett a rendelésem. Köszönöm szépen. Biztosan fogok még rendelni önöktől!!!!! A feleségem kifejezetten megörült a hatásának és nekem is... ismét 18 évesnek érezhettem magam. Nagyon köszönöm. Még biztosan hallanak felőlem :) - Dávid

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.