Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Antidepresszánsok

Trusted around the world pharmacy

 • Priligy

  Generikus Priligy

  Dapoxetine 30/60/90mg

  A Generikus Priligy-t a korai magömlés kezelésére használják.

  Több információ »
 • Anafranil

  Generikus Anafranil

  Clomipramine 10/25/50mg

  Generic Anafranil is used for treating obsessive-compulsive disorder (OCD).

  Több információ »
 • Aventyl

  Generikus Aventyl

  Nortriptyline 25mg

  Generic Aventyl is prescribed for the relief of symptoms of depression. It is one of the drugs known as tricyclic antidepressants.

  Több információ »
 • Aygestin

  Generikus Aygestin

  Norethindrone Acetate 5mg

  Generic Aygestin is used for treating certain menstrual problems or uterine problems (eg, abnormal bleeding, endometriosis).

  Több információ »
 • Celexa

  Generikus Celexa

  Citalopram Hydrobromide 20mg

  Generic Celexa is used for treating depression.

  Több információ »
 • Cymbalta

  Generikus Cymbalta

  Duloxetine 20/30/40/60mg

  Generic Cymbalta is used for treating depression and generalized anxiety disorder. It is also used for managing pain caused by fibromyalgia and diabetic peripheral neuropathy (DPNP).

  Több információ »
 • Desyrel

  Generikus Desyrel

  Trazodone 25/50/100mg

  Generic Desyrel is used for treating depression.

  Több információ »
 • Dosulepin

  Generikus Dosulepin

  Dosulepin 25/50/75mg

  A Dosulepin antidepresszánsoknak nevezett gyógyszercsoportba tartozik. A Dosulepin depresszió kezelésére használják, és segíthet csökkenteni a szorongásérzetét is. Ezt a gyógyszert csak akkor használják, ha más gyógyszereket alkalmatlannak találtak.


  Több információ »
 • Effexor Xr

  Effexor XR

  Venlafaxine 37.5/75/150mg

  Generic Effexor Extended-Release is used for treating depression, panic disorder, generalized or social anxiety disorder.

  Több információ »
 • Elavil

  Generikus Elavil

  Amitriptyline 10/25/50/75mg

  Generic Elavil is prescribed for the relief of symptoms of mental depression. It is a member of the group of drugs called tricyclic antidepressants.

  Több információ »
 • Fluoxetine

  Fluoxetine

  Fluoxetine 10/20/40/60mg

  A Fluoxetine szelektív szerotoninvisszavétel-gátló (SSRI) antidepresszáns. A gyógyszer működésének módja még mindig nem teljesen ismert. A készítmény vélhetőleg pozitív hatással van az idegsejtek közötti kommunikációra és/vagy visszaállítja az agy kémiai egyensúlyát. A Fluoxetine készítményt major (súlyos) depresszió, bulímia (a táplálkozási rendellenességek egyik fajtája), obszesszív-kompulzív megbetegedés, pánikbetegség és premenstruális dysphoriás betegség (PMDD) kezelésére alkalmazzák. A Fluoxetine-t időnként egy másik gyógyszerrel együtt alkalmazzák, mégpedig az olanzapinnel (Zyprexa), hogy a bipoláris zavar (mániás depresszió) által okozott depressziót kezeljék. Az orvosságoknak ezt a kombinációját továbbá azon esetben alkalmazzák, miután legalább 2 másik gyógyszer használata után sem volt sikeres a tünetek kezelése.

  Több információ »
 • Lexapro

  Generikus Lexapro

  Escitalopram 5/10/20mg

  Generic Lexapro is used for treating depression and generalized anxiety disorder.

  Több információ »
 • Luvox

  Generikus Luvox

  Fluvoxamine 50/100mg

  Generic Luvox is an antidepressant in a group of drugs called selective serotonin reuptake inhibitors (SSRIs). It is used for treating social anxiety disorder or obsessive-compulsive disorder (OCD).

  Több információ »
 • Melatonin

  Generikus Melatonin

  Melatonin 3mg

  Az emberek a melatonint a test belső órájának beállítására használják. A lemaradás felgyorsítására használják, és az alvás-ébrenléti ciklusok olyan embereknél történő megváltoztatására, akiknek napi munkarendje változik (váltóműszak zavar), és segít a vak emberek nappali és éjszakai ciklusának létrehozásában. A melatonint szintén használják az álmatlanság (insomnia) kezelésére; késleltetett alvási fázis szindrómára (DSPS); gyors szemmozgásos alvás viselkedési rendellenességre (RBD); a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD) kapcsolatos álmatlanságra; álmatlanságra bizonyos magas vérnyomású gyógyszerek miatt, amelyek béta-blokkolók; és az alvászavarokra olyan fejlődési rendellenességekben szenvedő gyermekeknél, mint az autizmus, az agyi bénulás és az értelmi fogyatékosság. A benzodiazepin-hatóanyagok alkalmazásának abbahagyásának és a dohányzás abbahagyásának mellékhatásainak csökkentése érdekében is alkalmazzák. Egyes emberek melatonint használnak az Alzheimer-kórra vagy a memóriavesztésre (demencia), a bipoláris rendellenességre, a krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), a béta-blokkoló gyógyszerekre, az endometriózisra, a fülcsengésre, a depresszióra vagy a szezonális érzelmi rendellenességre (SAD), enyhe mentális károsodásra, nem alkoholos májbetegségre, krónikus fáradtság szindrómára (CFS), fibromyalgiára, nyugtalan láb szindrómára, sarcoidosisra, skizofréniára, migrénre és egyéb fejfájásra, életkor miatt kialakuló látásvesztésre, jóindulatú prosztata hiperpláziára (BPH) irritációs bél szindrómára (IBS), csontvesztésre (csontritkulás), tardív diszkinéziara (TD), savas reflux betegségre, Helicobacter pylorira (H. pylori), gyakori testmozgásra, meddőségre, epilepsziára, öregedésre, menopauzara, a műtét utáni helyreállásra, érzéstelenítésre, stresszre, az akaratlan mozgás zavar (tardív diszkinézia) által okozott izgatottságra, a pulzusszám megváltozására, amikor áthelyezik az ültetésbe (pos turiuszos tachycardia szindróma), a delíriumként, vizelési zavarokra, állkapocs fájdalomra, a gyulladásos bélbetegségre (fekélyes vastagbélgyulladás) és a születésszabályozásra.

  Több információ »
 • Pamelor

  Generikus Pamelor

  Nortriptyline 25mg

  Generic Pamelor is in a group of drugs called tricyclic antidepressants. It is used for treating depression.

  Több információ »
 • Paxil

  Generikus Paxil

  Paroxetine 10/20/30/40mg

  A Paxil generikus a depresszió vagy obsessiv-compulsiv betegség (OCD) kezelésére szolgál. Továbbá a pánikrendellenesség, poszttraumás stressz betegség (PTSD), generalizált szorongás vagy szociális fóbia kezelésére is szolgál.

  Több információ »
 • Paxil Cr

  Paxil CR

  Paroxetine 12.5/25/37.5mg

  Generic Paxil Controlled-Release is used for treating depression, panic disorder, or social anxiety disorder. It may also be used to treat premenstrual dysphoric disorder (PMDD), a severe form of premenstrual syndrome.

  Több információ »
 • Pristiq

  Generikus Pristiq

  Desvenlafaxine 50/100mg

  Generic Pristiq is an antidepressant in a group of drugs called selective serotonin and norepinephrine reuptake inhibitors (SNRIs). Generic Pristiq affects chemicals in the brain that may become unbalanced and cause depression. Generic Pristiq is used to treat major depressive disorder.

  Több információ »
 • Remeron

  Generikus Remeron

  Mirtazapine 7.5/15/30mg

  A Generic Remeron (Mirtazapin) egy antidepresszáns. Úgy gondolják, hogy pozitívan befolyásolja a központi idegrendszer idegsejtjei közötti kommunikációt és / vagy visszaállítják az agy kémiai egyensúlyát. A mirtazapin a súlyos depressziós rendellenesség kezelésére szolgál.

  Több információ »
 • Sinequan

  Generikus Sinequan

  Doxepin 10/25/75mg

  Generic Sinequan is in a group of drugs called tricyclic antidepressants. It is used for treating depression and anxiety.

  Több információ »
 • Tofranil

  Generikus Tofranil

  Imipramine 25/75mg

  Generic Tofranil is used for treating depression. It is also used in some children to help reduce bedwetting. It works by increasing the activity of certain chemicals in the brain that help elevate mood.

  Több információ »
 • Wellbutrin Sr

  Wellbutrin SR

  Bupropion 150mg

  A Generic Wellbutrin Sustained-Release antidepressív gyógyszer. Eléggé hatékony a dohányzásról való leszokást segítő szerként.

  Több információ »
 • Zoloft

  Generikus Zoloft

  Sertraline 25/50/100mg

  A Zoloft (szertralin) egy antidepresszáns, ami a szelektív szerotonin újrafelvétel-gátlók (SSRI-k) csoportjába tartozik. A szertralin működése még mindig nem teljesen ismert. Úgy gondolják, hogy pozitívan befolyásolja a központi idegrendszer idegsejtjei közötti kommunikációt és / vagy visszaállítja az agy kémiai egyensúlyát. A Zoloft-ot depresszió, rögeszmés-kényszeres rendellenesség, pánikbetegség, szorongásos rendellenességek, traumatikus stressz rendellenesség (PTSD) és premenstruális dysphoricus betegség (PMDD) kezelésére alkalmazzák.

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Hello és köszönet,
  a rendelésem gond nélkül megérkezett a múlt héten, és a hatása, nos......eléggé elfoglaltak lettünk az asszonnyal. - Köszi

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.