Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Antiparasitære

Trusted around the world pharmacy

 • Acticin

  Generisk Acticin

  Permethrin 30g

  Generic Acticin cream is used to treat scabies.

  Mere information »
  kr 92.15
 • Albenza

  Generisk Albenza

  Albendazole 400mg

  Generisk Albenza anvendes til behandling af visse bændelorm infektioner. Det fungerer ved at dræbe følsomme snyltere.

  Mere information »
  kr 4.44
 • Aralen

  Generisk Aralen

  Chloroquine Phosphate 250/500mg

  Generisk Aralen (kloroquin) er en medicin mod malaria, der virker ved at forstyrre væksten af parasitter i de røde blodlegemer i den menneskelige krop.

  Mere information »
  kr 4.28
 • Dicaris Adult

  Dicaris Adult®

  Levamisole 150mg

  Dicaris Adult® er et syntetisk antihelmintikum, der tilhører en klasse af ​​imidazothiazolderivater, som har en kraftig immunmodulerende virkning. Det er blevet i stort omfang brugt i dermatologi til håndtering af forskellige dermatoser, fra infektioner såsom vorter og spedalskhed til inflammatoriske dermatoser, såsom lichen planus og Behcets sygdom.

  Mere information »
  kr 24.56
 • Dicaris Children

  Dicaris® Children

  Levamisole 50mg

  Dicaris® Børn - anti-helminthiske tabletter, der indeholder 50 mg Levamisole. Dette antiparasitiske middel virker ved at undertrykke enzymaktiviteten i ormens muskler, der fører til deres lammelse og død. Dette behandler infektionen.

  Mere information »
  kr 10.23
 • Fansidar

  Generisk Fansidar

  Sulfadoxine - Pyrimethamine 500mg + 25mg

  Generic Fansidar is used for treating and preventing malaria when other medicines (eg, chloroquine) are not effective or appropriate.

  Mere information »
  kr 4.52
 • Lariam

  Generisk Lariam

  Mefloquine 250mg

  Generisk Lariam er et lægemiddel, der bruges til behandling af malaria, en sygdom forårsaget af parasitter. Lægemidlet virker ved at forhindre parasittens vækst i menneskets røde blodceller. Parasitter, der forårsager malaria, kommer ind i kroppen gennem mygstik. Generisk Lariam bruges også til at forebygge malaria.

  Mere information »
  kr 57.75
 • Melatonin

  Generisk Melatonin

  Melatonin 3mg

  Folk bruger melatonin til at regulere kroppens indre ur. Den bruges til jetlag, til at regulere døgnrytme hos mennesker, hvis daglige arbejdsplan skifter (døgnrytmeforstyrrelser) og for at hjælpe blinde personer med at regulere døgnrytme. Melatonin bruges også til manglende evne til at falde i søvn (søvnløshed); socialt jetlag (DSPS); REM-behavior disorder (RBD); søvnløshed forbundet med forstyrrelse af opmærksomhed og aktivitets lidelse (ADHD); søvnløshed på grund af visse lægemidler mod højt blodtryk kaldet beta-blokkere; søvnproblemer hos børn med udviklingsforstyrrelser, herunder autisme, cerebral parese og børn med intellektuelle handicaps. Det anvendes også som søvnhjælpemiddel efter ophør med benzodiazepinlægemidler og for at mindske bivirkningerne ved at stoppe rygningen. Nogle mennesker bruger melatonin til Alzheimers sygdom eller hukommelsestab (demens), bipolar lidelse, en lungesygdom kaldet kronisk obstruktiv lungesygdom (COL), søvnløshed forårsaget af beta-blokkerende stoffer, endometriose, ringen for ørerne, depression eller sæsonbestemte lidelser (SAD), mild kognitiv forstyrrelse, ikke-alkoholisk leversygdom, kronisk utmattelsessyndrom(CFS), fibromyalgi, rastløse ben syndrome, en infiltrativ sygdom kaldet sarcoidose, skizofreni, migræne og andre slags hovedpine, aldersrelateret synstab, godartet prostataforstyrrelse(BPH), irritabel tyktarm(IBS), knogleskørhed (osteoporose), en bevægelsesforstyrrelse kaldet tardive dyskinesi (TDS), gastroøsofagal refluksygdom, Helicobacter pylori (H. pylori), træningsevne, infertilitet, epilepsi, aldring, til overgangsalderen, metabolisk syndrom, til rehabilitering efter operationen, psykomotorisk agitation forårsaget af anæstesi, stress, ufrivillig bevægelsesforstyrrelse (tardiv dyskinesi), ændringer i hjerteklap, når man bevæger sig fra at lægge sig til at sidde op (orthostatisk dysregulation), delirium, manglende evne til at kontrollere urinering, kæbesmerter, inflammatorisk tarmsygdom (ulcerøs colitis) og til prævention.

  Mere information »
  kr 2.73
 • Stromectol

  Generisk Stromectol

  Ivermectin 3/6/12mg

  Generisk Stromectol er en anti-parasit medicin. Det forårsager dødsfald for visse parasitære organismer i kroppen og bruges til at behandle infektioner forårsaget af dem. Ivermectin anvendes til behandling af ikke kun mennesker, men også svin, kvæg, heste og får. I marts 1997 blev det godkendt til behandling af strongyloidiasis hos mennesker.

  Mere information »
  kr 18.42
 • Vermox

  Generisk Vermox

  Mebendazole 100mg

  Generic Vermox (Mebendazol) anvendes til behandling af visse orme infektioner (f.eks børneorm, spolorm, piskeorm, hageorm). Mebendazol er en ormemiddel middel. Det fungerer ved at dræbe følsomme orme og får dem til at blive udvist fra kroppen.

  Mere information »
  kr 4.95
 • Vibramycin

  Generisk Vibramycin

  Doxycycline 100mg

  Generic Vibramycin anvendes til behandling af visse bakterieinfektioner. Det kan anvendes i kombination med andre lægemidler til behandling af acne eller visse amøber infektioner. Det kan anvendes til at forhindre visse former for malaria i rejsende, der vil besøge malaria-inficerede områder i mindre end 4 måneder, og for at forhindre eller bremse udviklingen af miltbrand efter eksponering. Generic Vibramycin er et tetracyclin-antibiotikum. Det fungerer ved at bremse væksten af bakterier og således muliggøre immunsystemet at ødelægge det.

  Mere information »
  kr 8.53

Land, sprog og valuta

Vores faktureringssystem er certificeret af:

Secure shopping certificates

Udtalelser

 • Til rette vedkommende,

  Bestilligen jeg afgav den 19/05-2011 blev leveret inden for 7 dage, meget imponerende service. Jeg agter at afgive yderligere bestillinger og vil kontakte jer igen, og vil fortælle mine venner om jeres udmærkede service.

  Mange tak. - Jørgen

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.