Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Antiparasittære

Trusted around the world pharmacy

 • Acticin

  Generisk Acticin

  Permethrin 30g

  Generic Acticin cream is used to treat scabies.

  Mer info »
  kr 133.23
 • Albenza

  Generisk Albenza

  Albendazole 400mg

  Generisk Albenza brukes til å behandle visse bendelorm-infeksjoner. Medikamentet virker ved å drepe sensitive parasitter.

  Mer info »
  kr 6.41
 • Aralen

  Generisk Aralen

  Chloroquine Phosphate 250/500mg

  Generisk Aralen (klorokin) er en antimalariamiddel som virker ved å forhindre veksten av parasitter i de røde blodcellene i menneskekroppen.

  Mer info »
  kr 6.19
 • Dicaris Adult

  Dicaris Adult®

  Levamisole 150mg

  Dicaris Adult® er et syntetisk antihelmintikum som tilhører en klasse imidazotiazolderivater som har kraftig immunomodulerende effekt. Den har vært mye brukt i dermatologi som behandling av forskjellige dermatoser, alt fra infeksjoner slik som vorter og lepra til inflammatoriske dermatoser som lichen planus og Behcets sykdom.

  Mer info »
  kr 35.51
 • Dicaris Children

  Dicaris® Children

  Levamisole 50mg

  Dicaris® Barn er anthelmintikum som inneholder 50 mg levamisol. Dette antiparasittmidlet virker ved å undertrykke enzymaktivitet i ormers muskler som forårsaker deres lammelse og død. På den måten behandles infeksjonen.

  Mer info »
  kr 14.79
 • Fansidar

  Generisk Fansidar

  Sulfadoxine - Pyrimethamine 500mg + 25mg

  Generic Fansidar is used for treating and preventing malaria when other medicines (eg, chloroquine) are not effective or appropriate.

  Mer info »
  kr 6.53
 • Lariam

  Generisk Lariam

  Mefloquine 250mg

  Lariam er en medisin som brukes til å behandle malaria, en sykdom forårsaket av parasitter. Denne medisinen virker ved å forstyrre vekst av parasitter i de røde blodcellene i kroppen. Parasitter som forårsaker malaria kommer vanligvis inn i kroppen gjennom bitt av en mygg. Generic Lariam er også brukt til å forebygge malaria.

  Mer info »
  kr 83.49
 • Melatonin

  Generisk Melatonin

  Melatonin 3mg

  Folk bruker melatonin til å justere kroppens indre klokke. Det brukes til å behandle jetlag, kontrollere døgnrytmer hos personer som jobber med skiftende arbeidstid (har skiftarbeidsforstyrrelse), og til å hjelpe blinde pasienter etablere en lys-mørkesyklusen. Melatonin brukes også for søvnløshet (insomni); forsinket søvnfase syndrom (DSPS); RBD (REM sleep Behaviour Disorder, eller parasomni); søvnløshet assosiert med ADHD (Attention Deficit/Hyperactivity Disorder eller hyperkinetisk forstyrrelse); søvnløshet forårsaket av visse høyt blodtrykk medisiner kalt betablokkere; og søvnproblemer hos barn med utviklingsforstyrrelser, inkludert autisme, cerebral parese og intellektuelle funksjonshemminger. Det brukes også som søvnmiddel etter avsluttet behandling med benzodiazepin og for å redusere bivirkninger ved røykeslutt. Noen bruker melatonin ved Alzheimers sykdom eller hukommelsestap (demens), bipolar lidelse, en lungesykdom kalt kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS), søvnløshet forårsaket av betablokkere, endometriose, tinnitus, sesongavhengig depresjon (SAD), mild sinnslidelse, ikke-alkoholrelatert leversykdom, kronisk utmattelsessyndrom (CFS), fibromyalgi, rastløse bein (urolige bein), en immunsykdom kalt sarkoidose, schizofreni, migrene og andre hodepine, aldersrelatert synstap, godartet prostataforstørrelse (BPH), irritabel tykktarm (IBS), benskjørhet (lav benmasse eller osteoporose), en motorisk forstyrrelse kalt tardiv dyskinesi (TD), gastroøsofageal refluks, Helicobacter pylori (H. pylori), treningsytelse, infertilitet, epilepsi, eldring, ved menopause, metabolsk syndrom, for gjenoppretting etter operasjon, sinnsbevegelse forårsaket av anestesi, stress, endringer i hjertefrekvens ved overgang fra liggende til stående stilling (postural tachycardia syndrome), ufrivillig vannlating, kjeve smerter, inflammatorisk tarmsykdom (ulcerøs kolitt) og for prevensjon.

  Mer info »
  kr 3.95
 • Stromectol

  Generisk Stromectol

  Ivermectin 3/6/12mg

  Generisk Stromectol er en anti-parasitt medisin. Det forårsaker død av visse parasitter i kroppen og brukes til å behandle infeksjoner som skyldes parasitter. Ivermectin blir brukt til å behandle ikke bare mennesker, men også griser, storfe, hester og sauer. I mars 1997 ble det godkjent for behandling av strongyloidiasis hos mennesker.

  Mer info »
  kr 26.64
 • Vermox

  Generisk Vermox

  Mebendazole 100mg

  Generisk Vermox (Mebendazole) brukes til behandling av visse orminfeksjoner (f.eks enterobious, rundorm, Trichuris trichiura,ringorm). Mebendazole er en anthelmintisk agent. Den virker ved at den dreper sensitive ormer og får dem drevet bort fra kroppen.

  Mer info »
  kr 7.15
 • Vibramycin

  Generisk Vibramycin

  Doxycycline 100mg

  Generisk Vibramycin brukes for behandling av enkelte bakterielle infeksjoner. Det kan brukes i kombinasjon med andre medisiner til å behandle akne eller bestemte amoeba infeksjoner. Det kan brukes å hindre visse typer malaria i reisende som vil besøke malaria-infiserte områder for mindre enn 4 måneder og for å forhindre eller redusere progresjon av miltbrann etter eksponering. Generisk Vibramycin er tetracycline antibiotika. Det fungerer ved å bremse veksten av bakterier, slik at immunsystemet til å ødelegge den.

  Mer info »
  kr 12.34

Land, språk og valuta

Vår betalingsløsning er sertifisert av:

Secure shopping certificates

Tilbakemeldinger

 • Jeg mottok bestillingen min denne uken, tusen takk! Jeg kommer garantert til å bestille igjen!!!!! Fruen var skikkelig overrasket over resultatet, og det ble jeg også.... Jeg følte meg som 18 igjen. Tusen takk! Dere kommer til å høre ifra meg igjen:) - Morten

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.