Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Arthritis

Trusted around the world pharmacy

 • Arava

  Generikus Arava

  Leflunomide 10/20mg

  Generic Arava is used for reducing signs and symptoms of rheumatoid arthritis. It is also used to improve physical function and to prevent the development of structural damage to the joints.

  Több információ »
 • Arcoxia

  Generikus Arcoxia

  Etoricoxib 60/90/120mg

  Generic Arcoxia is used for treating acute and chronic pain, osteoarthritis and rheumatoid arthritis. It is also used for management of ankylosing spondylitis and relief of chronic musculoskeletal pain. It is also used for treating gout.

  Több információ »
 • Celebrex

  Generikus Celebrex

  Celecoxib 100/200mg

  A Generic Celebrex a reumatoid artritisz, idült ízületi gyulladás, Bechterew-kór, fiatalkori ízületi gyulladás vagy menstruációs fájdalom kezelésére szolgál. Továbbá familiáris adenomatozus polipozis (FAP) kezelésére szolgál, hogy polipok (képződmények) számát csökkentse a rektális területben.

  Több információ »
 • Colcrys

  Generikus Colcrys

  Colchicine 0.5mg

  Generic Colcrys is used for treating and preventing pain associated with gouty arthritis.

  Több információ »
 • Diacerein

  Generikus Diacerein

  Diacerein 50mg

  A Diacerein egy tünetekkel járó, lassan ható gyógyszer osteoarthritisben, amelynek gyulladásgátló, anti-katabolikus és pro-anabolikus tulajdonságai vannak a porcon és az ízületi membránon. A közelmúltban azt is kimutatták, hogy rendelkezik védőhatással a szubchondrális csont átalakulása ellen.

  Több információ »
 • Emflaza

  Generikus Emflaza

  Deflazacort 6/24/30mg

  Az Emflaza egy kortikoszteroid a Duchenne-izomdisztrófia (DMD) kezelésére, 5 éves és idősebb betegek számára.

  Több információ »
 • Feldene

  Generikus Feldene

  Piroxicam 10/20mg

  Generic Feldene is used to treat pain or inflammation caused by arthritis or osteoarthritis.

  Több információ »
 • Imuran

  Generikus Imuran

  Azathioprine 50mg

  Generic Imuran is used for preventing kidney transplant rejection along with other medicine. It may also be used to treat signs and symptoms of active rheumatoid arthritis.

  Több információ »
 • Indocin

  Generikus Indocin

  Indomethacin 25/50mg

  Generic Indocin is used for treating moderate to severe rheumatoid arthritis, osteoarthritis, ankylosing spondylitis, gout or certain types of bursitis and tendonitis.

  Több információ »
 • Indocin Sr

  Indocin SR

  Indomethacin 75mg

  Generic Indocin Sustained-Release is used for treating moderate to severe rheumatoid arthritis, osteoarthritis, ankylosing spondylitis, gout or certain types of bursitis and tendonitis.

  Több információ »
 • Melatonin

  Generikus Melatonin

  Melatonin 3mg

  Az emberek a melatonint a test belső órájának beállítására használják. A lemaradás felgyorsítására használják, és az alvás-ébrenléti ciklusok olyan embereknél történő megváltoztatására, akiknek napi munkarendje változik (váltóműszak zavar), és segít a vak emberek nappali és éjszakai ciklusának létrehozásában. A melatonint szintén használják az álmatlanság (insomnia) kezelésére; késleltetett alvási fázis szindrómára (DSPS); gyors szemmozgásos alvás viselkedési rendellenességre (RBD); a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD) kapcsolatos álmatlanságra; álmatlanságra bizonyos magas vérnyomású gyógyszerek miatt, amelyek béta-blokkolók; és az alvászavarokra olyan fejlődési rendellenességekben szenvedő gyermekeknél, mint az autizmus, az agyi bénulás és az értelmi fogyatékosság. A benzodiazepin-hatóanyagok alkalmazásának abbahagyásának és a dohányzás abbahagyásának mellékhatásainak csökkentése érdekében is alkalmazzák. Egyes emberek melatonint használnak az Alzheimer-kórra vagy a memóriavesztésre (demencia), a bipoláris rendellenességre, a krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), a béta-blokkoló gyógyszerekre, az endometriózisra, a fülcsengésre, a depresszióra vagy a szezonális érzelmi rendellenességre (SAD), enyhe mentális károsodásra, nem alkoholos májbetegségre, krónikus fáradtság szindrómára (CFS), fibromyalgiára, nyugtalan láb szindrómára, sarcoidosisra, skizofréniára, migrénre és egyéb fejfájásra, életkor miatt kialakuló látásvesztésre, jóindulatú prosztata hiperpláziára (BPH) irritációs bél szindrómára (IBS), csontvesztésre (csontritkulás), tardív diszkinéziara (TD), savas reflux betegségre, Helicobacter pylorira (H. pylori), gyakori testmozgásra, meddőségre, epilepsziára, öregedésre, menopauzara, a műtét utáni helyreállásra, érzéstelenítésre, stresszre, az akaratlan mozgás zavar (tardív diszkinézia) által okozott izgatottságra, a pulzusszám megváltozására, amikor áthelyezik az ültetésbe (pos turiuszos tachycardia szindróma), a delíriumként, vizelési zavarokra, állkapocs fájdalomra, a gyulladásos bélbetegségre (fekélyes vastagbélgyulladás) és a születésszabályozásra.

  Több információ »
 • Mobic

  Generikus Mobic

  Meloxicam 7.5/15mg

  Generic Mobic is used for treating rheumatoid arthritis, osteoarthritis, and juvenile arthritis.

  Több információ »
 • Motrin

  Generikus Motrin

  Ibuprofen 200/400/600mg

  Generic Motrin is used to reduce fever and treat pain or inflammation caused by many conditions such as headache, toothache, back pain, arthritis, menstrual cramps or minor injury.

  Több információ »
 • Naprosyn

  Generikus Naprosyn

  Naproxen 250/500mg

  Generic Naprosyn is used for treating rheumatoid arthritis, osteoarthritis, ankylosing spondylitis, and juvenile arthritis. It is used to treat tendonitis, bursitis, gout, menstrual cramps, or mild to moderate pain.

  Több információ »
 • Neoral

  Generikus Neoral

  Cyclosporine 25/50/100mg

  Generic Neoral is used for preventing the rejection of organ transplants (kidney, liver, and heart). This medicine is also used to treat psoriasis and rheumatoid arthritis in certain patients.

  Több információ »
 • Ponstel

  Generikus Ponstel

  Mefenamic Acid 250/500mg

  Generic Ponstel is in a group of drugs called nonsteroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs). It is used to treat pain or inflammation caused by arthritis. It is also used to treat menstrual pain.

  Több információ »
 • Rheumatrex

  Generikus Rheumatrex

  Methotrexate 2.5/10mg

  Generic Rheumatrex is used for treating certain types of cancer, severe psoriasis or rheumatoid arthritis in certain patients.

  Több információ »
 • Voltaren

  Generikus Voltaren

  Diclofenac Sodium 50/100mg

  Generic Voltaren is a NSAID used to relieve the inflammation, swelling, stiffness and joint pain.

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Máris megkaptam a csomagomat. Volt egy kis probléma vele, mivel a futár állítása szerint nem fért be a postaládába, pedig a szállításnál ezt a lehetőséget kértem.
  Mivel nincs mindig otthon valaki, ezért a csomagot végül a munkahelyemre kellett hozatni. Ezzel aztán nem volt semmi gond.
  Egy kicsit ugyan utána kellett járnom a 4 extra tablettámért, ám ez is pár napon belül megérkezett légipostán.
  Azt javasolnám, hogy kicsit jobban figyeljnek a szállítás ezen részére, így elég sok felesleges költséget meg tudnának spórolni. Egyszerűen csak csomagoljanak mindent egy pakkba.
  Mindent összevetve, jó kiszolgálás. - Jani

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.