Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Csontritkulás

Trusted around the world pharmacy

 • Actonel

  Generikus Actonel

  Residronate 35mg

  Generic Actonel is used for treating and preventing osteoporosis in certain patients.

  Több információ »
 • Boniva

  Generikus Boniva

  Ibandronae Sodium 50mg

  Generic Boniva is used for preventing and treating osteoporosis (weak bones) in women who are past menopause.

  Több információ »
 • Diacerein

  Generikus Diacerein

  Diacerein 50mg

  A Diacerein egy tünetekkel járó, lassan ható gyógyszer osteoarthritisben, amelynek gyulladásgátló, anti-katabolikus és pro-anabolikus tulajdonságai vannak a porcon és az ízületi membránon. A közelmúltban azt is kimutatták, hogy rendelkezik védőhatással a szubchondrális csont átalakulása ellen.

  Több információ »
 • Emflaza

  Generikus Emflaza

  Deflazacort 6/24/30mg

  Az Emflaza egy kortikoszteroid a Duchenne-izomdisztrófia (DMD) kezelésére, 5 éves és idősebb betegek számára.

  Több információ »
 • Estrace

  Generikus Estrace

  Estradiol 1/2mg

  Az Estrace generikus a menopauza által okozott állapotok (pl. éjszakai izzadás, vaginális viszketés, égetés vagy szárazság), külsõ nõi nemiszervi vagy vaginális atrófia kezelésére és csontfelritkulás megelõzésére szolgál. Továbbá az ösztrogénpótló gyógyításra is szolgál az egyik petefészek elromlása után és megkönnyíti az emlõ rosszindulatú daganatának tüneteit.

  Több információ »
 • Fortical

  Generikus Fortical

  Calcitonin 3.7ml

  Calcitonin az orrspray egy hormon mesterséges formája, amely természetesen előfordul a pajzsmirigyben. Calcitonin orrspray-t csontritkulás kezelésére használják olyan nőknél, akik legalább 5 éve menopauzában vannak. Megfelelő kalcium- és D-vitamin bevitel mellett kell használni.

  Több információ »
  Ft 31329.18
 • Fosamax

  Generikus Fosamax

  Alendronate 35/70mg

  Generic Fosamax is used for treating and preventing osteoporosis in certain patients.

  Több információ »
 • Melatonin

  Generikus Melatonin

  Melatonin 3mg

  Az emberek a melatonint a test belső órájának beállítására használják. A lemaradás felgyorsítására használják, és az alvás-ébrenléti ciklusok olyan embereknél történő megváltoztatására, akiknek napi munkarendje változik (váltóműszak zavar), és segít a vak emberek nappali és éjszakai ciklusának létrehozásában. A melatonint szintén használják az álmatlanság (insomnia) kezelésére; késleltetett alvási fázis szindrómára (DSPS); gyors szemmozgásos alvás viselkedési rendellenességre (RBD); a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD) kapcsolatos álmatlanságra; álmatlanságra bizonyos magas vérnyomású gyógyszerek miatt, amelyek béta-blokkolók; és az alvászavarokra olyan fejlődési rendellenességekben szenvedő gyermekeknél, mint az autizmus, az agyi bénulás és az értelmi fogyatékosság. A benzodiazepin-hatóanyagok alkalmazásának abbahagyásának és a dohányzás abbahagyásának mellékhatásainak csökkentése érdekében is alkalmazzák. Egyes emberek melatonint használnak az Alzheimer-kórra vagy a memóriavesztésre (demencia), a bipoláris rendellenességre, a krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), a béta-blokkoló gyógyszerekre, az endometriózisra, a fülcsengésre, a depresszióra vagy a szezonális érzelmi rendellenességre (SAD), enyhe mentális károsodásra, nem alkoholos májbetegségre, krónikus fáradtság szindrómára (CFS), fibromyalgiára, nyugtalan láb szindrómára, sarcoidosisra, skizofréniára, migrénre és egyéb fejfájásra, életkor miatt kialakuló látásvesztésre, jóindulatú prosztata hiperpláziára (BPH) irritációs bél szindrómára (IBS), csontvesztésre (csontritkulás), tardív diszkinéziara (TD), savas reflux betegségre, Helicobacter pylorira (H. pylori), gyakori testmozgásra, meddőségre, epilepsziára, öregedésre, menopauzara, a műtét utáni helyreállásra, érzéstelenítésre, stresszre, az akaratlan mozgás zavar (tardív diszkinézia) által okozott izgatottságra, a pulzusszám megváltozására, amikor áthelyezik az ültetésbe (pos turiuszos tachycardia szindróma), a delíriumként, vizelési zavarokra, állkapocs fájdalomra, a gyulladásos bélbetegségre (fekélyes vastagbélgyulladás) és a születésszabályozásra.

  Több információ »
 • One-alpha

  Generikus One-alpha

  Alfacalcidol 0.25/0.5mcg

  Az Alfacalcidol a D-vitamin aktív metabolitja, amely fontos szerepet tölt be a kalcium-egyensúly és a csont metabolizmus szabályozásában. Az Alfacalcidol a D-Vitamin hormon analóg, amelyet a 25-hidroxiláz enzim aktivál a májban a szisztémás és az osteoblasztokban a helyi D-hormon hatására. Egyedülálló pleiotróp hatással rendelkezik, pl. bél, csont, pajzsmirigyek, izom és agy. Az Alfacalcidol jobb mint a normál D-vitamin (kolekalciferol), mivel az utóbbi a vese végleges aktiválását negatív visszacsatolási mechanizmussal szabályozza. Habár az Alfacalcidol széles körben alkalmazható osteoporosis kezelésére, csonttörési mechanizmusa nem teljesen ismert. Az Alfacalcidol serkenti a bél kalcium (Ca) felszívódását, növeli a vizelet Ca kiválasztását és a szérum Ca szintet, és elnyomja a mellékpajzsmirigy hormon (PTH) szekrécióját.

  Több információ »
 • Premarin

  Generikus Premarin

  Conjugated Estrogens Usp 0.625mg

  A Premarin gererikus a menopauza egyes tüneteinek kezelésére szolgál (pl. éjszakai izzadás, vaginális szárazság vagy viszketés). Egyes betegeknél a menopauza utáni csontfelritkulás megelõzésére szolgál. Továbbá egyes betegeknél az alacsony ösztrogénszint, dülmirigyrák vagy emlõ rosszindulatú daganata kezelésére szolgál is.

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Köszönöm a megkeresést, valóban megkaptam a tablettákat és volt szerencsém ki is próbálni őket. Nagyon elégedett vagyok, és a barátnőm is az.
  Köszi - Dani

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.