Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Diabétesz

Trusted around the world pharmacy

 • Actoplus Met

  ActoPlus Met

  Metformin And Pioglitazone 500mg

  Generic ActoPlus Met is used for treating type 2 diabetes. It is used along with diet and exercise. It works by decreasing the amount of sugar the liver produces and the intestines absorb.

  Több információ »
 • Actos

  Generikus Actos

  Pioglitazone Hydrochloride 15/30mg

  Generic Actos is used for treating type 2 diabetes in certain patients. It is used along with diet and exercise.

  Több információ »
 • Amaryl

  Generikus Amaryl

  Glimepiride 1/2/3/4mg

  Generic Amaryl is used for treating type 2 diabetes in patients who cannot control blood sugar levels by diet and exercise alone.

  Több információ »
 • Cozaar

  Generikus Cozaar

  Losartan 25/50/100mg

  Generic Cozaar is used for treating high blood pressure. It is also used to reduce the risk of stroke in certain patients with high blood pressure and for treating kidney disease in certain patients with type 2 diabetes.

  Több információ »
 • Ddavp

  DDAVP

  Desmopressin 10mcg

  A generikus Dezmopresszin egy mesterségesen létrehozott hormon, mely a természetben az agyalapi mirigyben fordul elő. A Dezmopresszin olyan fontos folyamatokban játszik szerepet, mint például a véráramlás-, a vérnyomás-, a vesefunkció- és a szervezet vízfelhasználásának szabályozása. A generikus Dezmopresszint a fejet ért trauma vagy műtét után kialakult ágybavizelés, centrális diabetes insipidus, megnövekedett szomjúságérzet vagy vizelési problémák kezelésére használják.

  Több információ »
  Ft 14095.26
 • Farxiga

  Generikus Farxiga

  Dapagliflozin 5/10mg

  Dapagliflozin ez egy szájon át szedhető cukorbetegség elleni gyógyszer, amely segít irányítani a vércukorszintet. Dapagliflozin segíti a vesék megszabadulni a glükóz a véráramba. Dapagliflozin együtt alkalmazzák, diéta, testmozgás javítja a vércukorszint kontrollja a felnőttek a 2-es típusú diabetes mellitus. Dapagliflozin nem kezelésére 1-es típusú cukorbetegség.

  Több információ »
 • Brand Farxiga

  Farxiga®

  Dapagliflozin 5/10mg

  Farxiga (Dapagliflozin) egy orális cukorbetegség gyógyszerek, amely segít irányítani a vércukorszintet. Farxiga hat, hogy segíti a vesék megszabadulni a glükóz a véráramba. Farxiga együtt alkalmazzák, diéta, testmozgás javítja a vércukorszint kontrollja a felnőttek a 2-es típusú diabetes mellitus. Farxiga nem kezelésére 1-es típusú cukorbetegség.

  Több információ »
 • Galvumet

  Generikus Galvumet

  Vidagliptin + Metformin 50mg + 1000/50mg + 500/50mg + 850mg

  A Galvumet olyan kombinált gyógyszer, amely két aktív összetevőt tartalmaz, 50 mg vildagliptint és 1000 mg metformint. Ez a gyógyszer a táplálék és a testmozgás kiegészítőjeként javítja a glikémiás kontrollt azoknál a betegeknél, akiknek a cukorbetegségét nem megfelelően szabályozza a metformin-hidroklorid önmagában, vagy akiket már kezeltek a vildagliptin és a metformin-hidroklorid kombinációjával külön tablettákként. A kezelést nem szabad elkezdeni ezzel a fix dózisú kombinációval. A Galvumet-et a szulfonilurea (azaz triplet kombinációs terápia) kombinációjával együtt adagolják az étrend és a testmozgás kiegészítéseként, azoknál a betegeknél, akiknél nem megfelelően szabályoz a metformin és szulfonilurea. A Galvumet-t az inzulin kiegészítőjeként írják fel, étrendkiegészítőként és a glikémiás kontroll fokozására, ha az inzulin és a metformin stabil dózisa nem biztosít megfelelő glikémiás kontrollt.

  Több információ »
 • Galvus

  Generikus Galvus

  Vidagliptin 50mg

  A Galvus olyan gyógyszer, amely vildagliptin hatóanyagot tartalmaz. Tabletta formájában kapható (50 mg). A Galvust a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére alkalmazzák. Felhasználható önmagában (monoterápia) azoknál a betegeknél, akiknek a cukorbetegségét nem megfelelően szabályozza az étrend és a testmozgás, és akik nem képesek a metformint bevenni; ezenkívül metforminnal, tiazolidindionnal vagy szulfonilureával (kettős terápia) együtt is alkalmazható, ha a beteg cukorbetegségét nem eléggé befolyásolja a más gyógyszer önmagában történő alkalmazása, de csak szomatonukleáris kombinációban alkalmazható, olyan betegeknél, akik nem szedhetik a metformint. Ezenkívül szulfonilureával és metforminnal együtt is alkalmazzák (hármas terápia) azoknál a betegeknél, akiknek a diabéteszét nem megfelelően szabályozzák ezek a gyógyszerek, valamint a táplálkozás és a testmozgás; az inzulinnal együtt (metforminnal vagy anélkül) azoknál a betegeknél, akiknek a cukorbetegségét nem megfelelően szabályozzák az étrend és a testmozgás, valamint az inzulin stabil dózisa.

  Több információ »
 • Glucophage

  Generikus Glucophage

  Metformin 500/850/1000mg

  A Glucophage generikus orális antidiabetikum, amelyik a nem inzulinfüggõ diabétesz (2. típus) kezelésére szolgál. Vércukor szabályozásában segít. A kezelés diétával és gyakorlatokkal összekapcsolható. Ezen gyógyszer a diabétesz elleni más gyógyszerekkel együtt vagy önmagában használható.

  Több információ »
 • Glucophage Xr

  Glucophage XR

  Metformin 500/1000mg

  Generic Glucophage Extended-Release is an oral antidiabetic medication used to treat type 2 (non-insulin-dependent) diabetes.

  Több információ »
 • Glucotrol

  Generikus Glucotrol

  Glipizide 5mg

  Generic Glucotrol is used for treating type 2 diabetes in patients who cannot control blood sugar levels by diet and exercise alone.

  Több információ »
 • Glucotrol Xl

  Glucotrol XL

  Glipizide 10mg

  Generic Glucotrol XL is used for treating type 2 diabetes in patients who cannot control blood sugar levels by diet and exercise alone.

  Több információ »
 • Glucovance

  Generikus Glucovance

  Glyburide(glibenclamide) - Metformin 2.5mg + 400/5mg + 500mg

  Generic Glucovance is used for treating type 2 diabetes. It is used along with diet and exercise. It may be used alone or with other antidiabetic medicine.

  Több információ »
 • Janumet

  Generikus Janumet

  Sitagliptin - Metformin 500mg + 50/1000mg + 50mg

  Generic Janumet and sitagliptin are oral diabetes medicines that help control blood sugar levels. Generic Janumet works by decreasing glucose (sugar) production in the liver and decreasing absorption of glucose by the intestines. Sitagliptin works by regulating the levels of insulin your body produces after eating

  Több információ »
 • Januvia

  Generikus Januvia

  Sitagliptin Phosphate 25/50/100mg

  Sitagliptin is an oral diabetes medicine that helps control blood sugar levels. It works by regulating the levels of insulin your body produces after eating. Sitagliptin is for people with type 2 diabetes. It is sometimes used in combination with other diabetes medications, but is not for treating type 1 diabetes.

  Több információ »
 • Jardiance

  Generikus Jardiance

  Empagliflozin 10/25mg

  A Jardiance (empagliflozin) szájon át szedendő diabétesz elleni gyógyszer, amely segít szabályozni a vércukorszintet. Az empagliflozin segít a veséknek kiszűrni a véráramból a glükózt. A Jardiance készítmény mellett továbbá diétával és testmozgással szabályozható a 2-es típusú diabetes mellitustól szenvedő felnőttek vércukorszintje. A Jardiance készítményt továbbá szívinfarktus, agyi érkatasztrófa vagy szívelégtelenség általi halál kockázatának csökkentésére alkalmazzák felnőtteknél, akik 2-es típusú cukorbetegségtől szenvednek. A Jardiance készítmény nem alkalmas 1-es típusú cukorbetegség kezelésére.

  Több információ »
 • Kombiglyze Xr

  Kombiglyze XR

  Metformin + Saxagliptin 1000mg + 5mg

  Metformin and saxagliptin vagy orális cukorbetegség gyógyszerek segítségével szabályozza a vércukorszintet. A Metformin működik, csökken a glükóz (cukor) a termelés, a máj, valamint csökkenti a glükóz felszívódását a belekben. Saxagliptin működik szabályozása a szint az inzulin a szervezet termel evés után. Metformin and saxagliptin kombinációs gyógyszer együtt alkalmazzák, diéta, testmozgás javítja a vércukorszint kontrollja a felnőttek a 2-es típusú diabetes mellitus. Ez a gyógyszer kezelésére 1-es típusú cukorbetegség.

  Több információ »
 • Brand Kombiglyze Xr

  Kombiglyze® XR

  Metformin + Saxagliptin 500mg + 5/1000mg + 5mg

  Kombiglyze XR kombinációját tartalmazza, a metformin, illetve saxagliptin. Metformin and saxagliptin vagy orális cukorbetegség gyógyszerek segítségével szabályozza a vércukorszintet. A Metformin működik, csökken a glükóz (cukor) a termelés, a máj, valamint csökkenti a glükóz felszívódását a belekben. Saxagliptin működik szabályozása a szint az inzulin a szervezet termel evés után. Kombiglyze XR együtt alkalmazzák, diéta, testmozgás javítja a vércukorszint kontrollja a felnőttek a 2-es típusú diabetes mellitus.

  Több információ »
 • Melatonin

  Generikus Melatonin

  Melatonin 3mg

  Az emberek a melatonint a test belső órájának beállítására használják. A lemaradás felgyorsítására használják, és az alvás-ébrenléti ciklusok olyan embereknél történő megváltoztatására, akiknek napi munkarendje változik (váltóműszak zavar), és segít a vak emberek nappali és éjszakai ciklusának létrehozásában. A melatonint szintén használják az álmatlanság (insomnia) kezelésére; késleltetett alvási fázis szindrómára (DSPS); gyors szemmozgásos alvás viselkedési rendellenességre (RBD); a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD) kapcsolatos álmatlanságra; álmatlanságra bizonyos magas vérnyomású gyógyszerek miatt, amelyek béta-blokkolók; és az alvászavarokra olyan fejlődési rendellenességekben szenvedő gyermekeknél, mint az autizmus, az agyi bénulás és az értelmi fogyatékosság. A benzodiazepin-hatóanyagok alkalmazásának abbahagyásának és a dohányzás abbahagyásának mellékhatásainak csökkentése érdekében is alkalmazzák. Egyes emberek melatonint használnak az Alzheimer-kórra vagy a memóriavesztésre (demencia), a bipoláris rendellenességre, a krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), a béta-blokkoló gyógyszerekre, az endometriózisra, a fülcsengésre, a depresszióra vagy a szezonális érzelmi rendellenességre (SAD), enyhe mentális károsodásra, nem alkoholos májbetegségre, krónikus fáradtság szindrómára (CFS), fibromyalgiára, nyugtalan láb szindrómára, sarcoidosisra, skizofréniára, migrénre és egyéb fejfájásra, életkor miatt kialakuló látásvesztésre, jóindulatú prosztata hiperpláziára (BPH) irritációs bél szindrómára (IBS), csontvesztésre (csontritkulás), tardív diszkinéziara (TD), savas reflux betegségre, Helicobacter pylorira (H. pylori), gyakori testmozgásra, meddőségre, epilepsziára, öregedésre, menopauzara, a műtét utáni helyreállásra, érzéstelenítésre, stresszre, az akaratlan mozgás zavar (tardív diszkinézia) által okozott izgatottságra, a pulzusszám megváltozására, amikor áthelyezik az ültetésbe (pos turiuszos tachycardia szindróma), a delíriumként, vizelési zavarokra, állkapocs fájdalomra, a gyulladásos bélbetegségre (fekélyes vastagbélgyulladás) és a születésszabályozásra.

  Több információ »
 • Metaglip

  Generikus Metaglip

  Glipizide - Metformin 2.5mg + 250mg

  Generic Metaglip is used for lowering blood sugar levels in combination with diet and exercise in patients with type 2 diabetes.

  Több információ »
 • Micronase

  Generikus Micronase

  Glyburide(glibenclamide) 1.25/2.5/5mg

  Generic Micronase is used for treating type 2 diabetes in patients who cannot control blood sugar levels by diet and exercise alone. It may be used alone or with other antidiabetic medicines.

  Több információ »
 • Onglyza

  Generikus Onglyza

  Saxagliptin 5mg

  Generic Onglyza is an oral diabetes medicine that helps control blood sugar levels. It works by regulating the levels of insulin your body produces after eating. Generic Onglyza is for people with type 2 diabetes. It is sometimes used in combination with other diabetes medications, but is not for treating type 1 diabetes.

  Több információ »
 • Prandin

  Generikus Prandin

  Repaglinide 0.5/1/2mg

  Generic Prandin is used for managing type 2 (non-insulin-dependent) diabetes. It is used in addition to diet and exercise to lower blood sugar in adults who cannot manage with diet, exercise, or diabetic medications alone. It may be used with other diabetes medicines.

  Több információ »
 • Precose

  Generikus Precose

  Acarbose 25/50mg

  Generic Precose is used for treating type 2 diabetes in adults whose diabetes cannot be managed with diet alone. This medicine may be used alone, in combination with other oral diabetes medicines or with insulin.

  Több információ »
 • Starlix

  Generikus Starlix

  Nateglinide 60/120mg

  Generic Starlix is used for lowering blood sugar levels in patients with type 2 diabetes. It used along with diet and exercise.

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Üdv.
  csak meg szerettem volna köszönni az azonnali és hatásos segítséget.. A tabletták bőven a megadott időkereten belül érkeztek meg... Tovább is adtam a híreteket, nem tudom hasznát is vették-e..
  Legjobbakat... és boldog augusztus 20-át innen Romániából. - Botond

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.