Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Fogamzásgátlók

Trusted around the world pharmacy

 • Diane-35

  Generikus Diane-35

  Cyproterone Acetate And Ethinylestradiol 2mg + 0.035mg

  A Diane 35 tablettákat a nőknél előforduló androgenizáció (androgén-túltermelés) súlyos jeleinek kezelésére alkalmazzák, amely az androgén túltermelésének következtében hirsutizmushoz (nemkívánatos szőrzet) és hajhulláshoz vezethet. Ezeket gyakran olyan mellékhatások kísérik, mint az akné, gyulladás és faggyútúltermelés (faggyúfölösleg okozta zsíros bőr). A Diane 35 tabletták enyhítik az androgén-függő állapotok tüneteit, melyek kezelésénél csupán a szájon át szedendő antibiotikum és helyi kezelés alkalmazása eredménytelen volt. A Diane 35 tabletták androgén-függő állapotok kezelésével egyidőben orális fogamzásgátlóként is használhatók, ugyanakkor nem ajánlatos kizárólág fogamzásgátlás céljából alkalmazni azokat. A Diane 35 tabletták policisztás petefészek szindróma kezelésére is használhatóak, amelyet fölösleges androgén okozhat és amelyet általában akné és hirsutizmus kísér.

  Több információ »
 • Femilon

  Femilon®

  Ethinylestradiol + Desogestrel 20mcg + 150mcg

  A szájon át bevehető fogamzásgátló tabletták már jó ideje léteznek. Mindazonáltal ezek megformálása meglehetősen megváltozott a korábbi idők óta. A szintetikus ösztrogének egyre toleráltabbak és a bennük lévő progesztinek generációja is javult. A Femilon fogamzásgátló tablettája az ilyen haladás ragyogó példája. A Femilon nem csak a Desogestrel(150mcg) - harmadik generációs progesztinből áll, hanem nagyon alacsony dózisú Ethinyl Estradiolból is (csak 20mcg). Ezek a tulajdonságok a Femilon fogamzásgátló tablettát egy nagyon biztonságos, tolerálható és sokoldalú hormonális tablettává teszik, amely vezető fogamzásgátló hatékonysággal rendelkezik, és számos előnnyel jár a női egészségügyi ellátás számtalan rendellenességében.

  Több információ »
 • Melatonin

  Generikus Melatonin

  Melatonin 3mg

  Az emberek a melatonint a test belső órájának beállítására használják. A lemaradás felgyorsítására használják, és az alvás-ébrenléti ciklusok olyan embereknél történő megváltoztatására, akiknek napi munkarendje változik (váltóműszak zavar), és segít a vak emberek nappali és éjszakai ciklusának létrehozásában. A melatonint szintén használják az álmatlanság (insomnia) kezelésére; késleltetett alvási fázis szindrómára (DSPS); gyors szemmozgásos alvás viselkedési rendellenességre (RBD); a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD) kapcsolatos álmatlanságra; álmatlanságra bizonyos magas vérnyomású gyógyszerek miatt, amelyek béta-blokkolók; és az alvászavarokra olyan fejlődési rendellenességekben szenvedő gyermekeknél, mint az autizmus, az agyi bénulás és az értelmi fogyatékosság. A benzodiazepin-hatóanyagok alkalmazásának abbahagyásának és a dohányzás abbahagyásának mellékhatásainak csökkentése érdekében is alkalmazzák. Egyes emberek melatonint használnak az Alzheimer-kórra vagy a memóriavesztésre (demencia), a bipoláris rendellenességre, a krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), a béta-blokkoló gyógyszerekre, az endometriózisra, a fülcsengésre, a depresszióra vagy a szezonális érzelmi rendellenességre (SAD), enyhe mentális károsodásra, nem alkoholos májbetegségre, krónikus fáradtság szindrómára (CFS), fibromyalgiára, nyugtalan láb szindrómára, sarcoidosisra, skizofréniára, migrénre és egyéb fejfájásra, életkor miatt kialakuló látásvesztésre, jóindulatú prosztata hiperpláziára (BPH) irritációs bél szindrómára (IBS), csontvesztésre (csontritkulás), tardív diszkinéziara (TD), savas reflux betegségre, Helicobacter pylorira (H. pylori), gyakori testmozgásra, meddőségre, epilepsziára, öregedésre, menopauzara, a műtét utáni helyreállásra, érzéstelenítésre, stresszre, az akaratlan mozgás zavar (tardív diszkinézia) által okozott izgatottságra, a pulzusszám megváltozására, amikor áthelyezik az ültetésbe (pos turiuszos tachycardia szindróma), a delíriumként, vizelési zavarokra, állkapocs fájdalomra, a gyulladásos bélbetegségre (fekélyes vastagbélgyulladás) és a születésszabályozásra.

  Több információ »
 • Minesse

  Minesse®

  Ethinylestradiol + Gestodene 15mcg + 60mcg

  A Minesse egy szájon át bevehető fogamzásgátló tabletta, ami a terhesség megelőzésére szolgál. Mind a 24 halványsárga tabletta kis mennyiségben tartalmaz két különböző női hormont, ezek a 60 mg gestodén és 15 mg etinil-ösztradiol. A 4 fehér tabletta nem tartalmaz hatóanyagot, és placebo tablettáknak hívják őket. A két hormont tartalmazó fogamzásgátló tablettát kombinációs tablettának nevezik. A többi hormonális fogamzásgátlóhoz hasonlóan ez a gyógyszer nem véd a HIV-fertőzés (AIDS) vagy bármely más nemi úton terjedő betegség ellen.

  Több információ »
 • Novelon

  Novelon®

  Ethinylestradiol + Desogestrel 30mcg + 150mcg

  A Novelon egy szájon át bevehető fogamzásgátló, amelyet a terhesség megelőzésére alkalmaznak nőknél, akik úgy döntöttek, hogy ezt a terméket használják fogamzásgátló módszerként. Ez a gyógyszer egy kombinált hormonokat tartalmazó szer, hiszen két hatóanyagból áll: 30mcg etinilösztradiolból és 150mgg desogesztréből. Ez a páros egy új pirulát képez a nemkívánatos terhesség elleni védelemhez. Ezenkívül az alkalmazás széles spektruma elengedhetetlenné teszi, hogy az olyan rendellenességek kezelésére alkalmazzuk a gyógyszert, mint a diszfunkcionális méhvérzés, a policisztás petefészkek, az előmenstruációs rendellenességek, az akne és a hirsutizmus.

  Több információ »
 • Yasmin

  Generikus Yasmin

  Drospirenone - Ethinyl Estradiol 3mg + 0.03mg

  Generic Yasmin is used as contraception to prevent pregnancy.

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak. A feleségem háláját küldi, csak úgy mint, én, az ágyunk, a szobánk, a lepedőnk és így tovább....... - Márk

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.