Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Gyomor-bél Traktus

Trusted around the world pharmacy

 • Aciphex

  Generikus Aciphex

  Rabeprazole Sodium 10/20mg

  Generic Aciphex is used to treat symptoms of gastroesophageal reflux disease (GERD) and other conditions involving excessive stomach acid such as Zollinger-Ellison syndrome. It is also used to promote healing of erosive esophagitis (damage to your esophagus caused by stomach acid).

  Több információ »
 • Acofide

  Generikus Acofide

  Acotiamide 100mg

  Az Acofide (Acotiamid) a funkcionális diszpepszia kezelésére szolgál. Segít enyhíteni az olyan tüneteket, mint az étkezés utáni puffadás, az epigasztrikus fájdalom / kellemetlenség és a korai jóllakottság. Az Acotiamid növeli az acetilkolin felszabadulását, ami növeli a bél mozgékonyságát.

  Több információ »
 • Asacol

  Generikus Asacol

  Mesalamine 400mg

  Generic Asacol is used for treating and causing remission of various forms of mild to moderate ulcerative colitis (inflammation of the colon).

  Több információ »
 • Buscopan

  Generikus Buscopan

  Butylscopolamine 10mg

  BUTYLSCOLOPAMINE(other names of active ingridient - scopolamine butylbromide, butylhyoscine and hyoscine butylbromide) is an anticholinergic medicine. Butylscopolamine has many effects in the body including decreasing the secretion of fluids, slowing the stomach and intestines, and dilation of the pupils. Butylscopolamine is used to relieve nausea, vomiting, and dizziness associated with motion sickness and recovery from anesthesia and surgery. Butylscopolamine may also be used in the treatment of parkinsonism, spastic muscle states, irritable bowel syndrome, diverticulitis, and other conditions.

  Több információ »
 • Canasa

  Generikus Canasa

  Mesalamine 500mg

  A Canasa (Meszalazin) azokra a testben lévő anyagokra fejti ki hatását, amelyek gyulladást, szövetkárosodást és hasmenést okoznak. A Canasa rektális fekélyes vastagbélgyulladás, végbélgyulladás és a végbelet és a szigmabelet érintő gyulladás (proctosigmoiditis) kezelésére alkalmas. A meszalazint továbbá a vastagbélgyulladás visszatérését jelző tünetek kezelésére is használják.

  Több információ »
 • Carafate

  Generikus Carafate

  Sucralfate 1g

  Generic Carafate is used for treating and preventing ulcers.

  Több információ »
 • Celebrex

  Generikus Celebrex

  Celecoxib 100/200mg

  A Generic Celebrex a reumatoid artritisz, idült ízületi gyulladás, Bechterew-kór, fiatalkori ízületi gyulladás vagy menstruációs fájdalom kezelésére szolgál. Továbbá familiáris adenomatozus polipozis (FAP) kezelésére szolgál, hogy polipok (képződmények) számát csökkentse a rektális területben.

  Több információ »
 • Celol

  Celol®

  Calcium Carbonate 500mg

  A kalcium ásványi anyag, amely természetesen megtalálható az élelmiszerekben. A kalcium szükséges a sok normális funkciója a szervezetben, különösen a csont kialakítása, fenntartása. A kalcium-karbonát megelőzésére, illetve kezelésére a kalcium hiány.

  Több információ »
 • Colofac

  Generikus Colofac

  Mebeverine 135mg

  Generic Colofac is used for treatment of irritable bowel syndrome. It is also indicated for treatment of gastrointestinal spasm secondary to organic disorder.

  Több információ »
 • Creon

  Generikus Creon

  Pancrelipase 150mg

  A generikus Creon három enzim (fehérje) kombinációja: lipáz, proteáz és amiláz. Ezeket az enzimeket a hasnyálmirigy termeli; a zsírok, fehérjék és cukrok emésztésében játszanak fontos szerepet.A Pancrelipase helyettesíti ezeket az enzimeket, abban az esetben, ha a szervezet nem termel eleget belőlük. Az alábbi betegségek okozhatják ezen enzimek hiányát: cisztás fibrózis, krónikus hasnyálmirigy gyulladás, a hasnyálmirigy vezeték elzáródása. A Pancrelipase alkalmazható a hasnyálmirigy eltávolításon átesett betegek esetében is.

  Több információ »
 • Cytotec

  Generikus Cytotec

  Misoprostol 200mcg

  A Generikus Cytotec (Misoprostol) csökkenti a gyomorsav termelését és segít megvédeni a gyomrot a káros hatásoktól, amelyeket olyan nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek (NSAID) okozhatnak, mint például az aspirin, ibuprofén (Advil, Motrin), naproxen (Aleve), ocekoxib, diklofenák, indometacin, meloxicam és mások. A Misoprostolt aspirin vagy más nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerekkel való kezelés közben gyomorfekélyek megleőzésére alkalmazzák. A misoprostol születési rendellenességekhez, koraszüléshez, méhrepedéshez, vetéléshez, részleges vetéléshez vezethet vagy súlyos méhvérzést okozhat. Ne használjon misoprostolt, hogyha terhes. Abban az esetben, hogyha teherbe eshet, a kezelés előtt győződjön meg róla, hogy negatív a terhességi tesztje. Továbbá annak érdekében, hogy a kezelés ideje alatt megelőzze a terhességet, hatékony születésszabályozási módszerekre lesz szüksége.

  Több információ »
 • Dramamine

  Generikus Dramamine

  Dimenhydrinate 50mg

  Dimenhydrinate is used to prevent and treat nausea, vomiting, dizziness, and vertigo associated with motion sickness.

  Több információ »
 • Dulcolax

  Generikus Dulcolax

  Bisacodyl 5mg

  Generic Dulcolax is a stimulant laxative. It acts directly on the bowels, stimulating the bowel muscles to cause a bowel movement. Bisacodyl is used for relieving occasional constipation and irregularity.

  Több információ »
 • Gelusil Mps

  Gelusil mps®

  Aluminium Hydroxide + Magnesium Hydroxide 1mg

  A Gelusil MPS® egy szabadkézi termék, amely rágható tabletták formájában szabadít fel aluminum hydroxide-ot, magnesium hydroxide-ot, és aktív hatóanyagként simethicone-t tartalmaz. Az aluminium és a magnesium természetesen előforduló ásványi anyagok. Az aluminum hydroxide és magnesium hydroxide savmegkötő szerek. A simethicone lehetővé teszi, hogy a gyomorban és a belekben lévő gázbuborékok könnyebben összeilleszthetők legyenek, ami lehetővé teszi a könnyebb gázáramlást. A Gelusil MPS® kombinált gyógyszer gyomorégés, savas emésztési zavar, hasfájás és gáz által okozott puffadás kezelésére.

  Több információ »
 • Imodium

  Generikus Imodium

  Loperamide 2mg

  Generic Imodium is used for treating symptoms of certain types of diarrhea. It is also used to decrease the amount of discharge from an ileostomy.

  Több információ »
 • Melatonin

  Generikus Melatonin

  Melatonin 3mg

  Az emberek a melatonint a test belső órájának beállítására használják. A lemaradás felgyorsítására használják, és az alvás-ébrenléti ciklusok olyan embereknél történő megváltoztatására, akiknek napi munkarendje változik (váltóműszak zavar), és segít a vak emberek nappali és éjszakai ciklusának létrehozásában. A melatonint szintén használják az álmatlanság (insomnia) kezelésére; késleltetett alvási fázis szindrómára (DSPS); gyors szemmozgásos alvás viselkedési rendellenességre (RBD); a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD) kapcsolatos álmatlanságra; álmatlanságra bizonyos magas vérnyomású gyógyszerek miatt, amelyek béta-blokkolók; és az alvászavarokra olyan fejlődési rendellenességekben szenvedő gyermekeknél, mint az autizmus, az agyi bénulás és az értelmi fogyatékosság. A benzodiazepin-hatóanyagok alkalmazásának abbahagyásának és a dohányzás abbahagyásának mellékhatásainak csökkentése érdekében is alkalmazzák. Egyes emberek melatonint használnak az Alzheimer-kórra vagy a memóriavesztésre (demencia), a bipoláris rendellenességre, a krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), a béta-blokkoló gyógyszerekre, az endometriózisra, a fülcsengésre, a depresszióra vagy a szezonális érzelmi rendellenességre (SAD), enyhe mentális károsodásra, nem alkoholos májbetegségre, krónikus fáradtság szindrómára (CFS), fibromyalgiára, nyugtalan láb szindrómára, sarcoidosisra, skizofréniára, migrénre és egyéb fejfájásra, életkor miatt kialakuló látásvesztésre, jóindulatú prosztata hiperpláziára (BPH) irritációs bél szindrómára (IBS), csontvesztésre (csontritkulás), tardív diszkinéziara (TD), savas reflux betegségre, Helicobacter pylorira (H. pylori), gyakori testmozgásra, meddőségre, epilepsziára, öregedésre, menopauzara, a műtét utáni helyreállásra, érzéstelenítésre, stresszre, az akaratlan mozgás zavar (tardív diszkinézia) által okozott izgatottságra, a pulzusszám megváltozására, amikor áthelyezik az ültetésbe (pos turiuszos tachycardia szindróma), a delíriumként, vizelési zavarokra, állkapocs fájdalomra, a gyulladásos bélbetegségre (fekélyes vastagbélgyulladás) és a születésszabályozásra.

  Több információ »
 • Miralax

  Generikus Miralax

  Polyethylene Glycol 3350 119g

  A polietilénglikol 3350 egy lazító oldat, egy teljesen más módja a székrekedés kezelésének. A MiraLAX az egyetlen klinikailag igazolt módszer a székrekedés enyhítésére, súlyos mellékhatások nélkül. A MiraLAX úgy működik, hogy az emésztőrendszerben lévő vizet természetes egyensúlyban tartja a székrekedés enyhítésére, súlyos mellékhatások nélkül. Gyengéden növeli a bélmozgások gyakoriságát és lágyítja a székletet, hogy könnyebben áthaladhasson.

  Több információ »
 • Motegrity

  Generikus Motegrity

  Prucalopride 1/2mg

  Az általános Motegrity (prucalopride) egy szerotonin-4 (5-HT4) receptor agonista, amelyet a gyomor-bélrendszeri betegségek kezelésére használnak. A Motegrity egy vényköteles gyógyszer, amelyet krónikus idiopátiás székrekedés kezelésére használnak ismert ok nélkül.

  Több információ »
 • Motilium

  Generikus Motilium

  Domperidone 10mg

  Generic Motilium is a medicine that increases the movements or contractions of the stomach and bowel. It is also used to treat nausea and vomiting caused by other drugs used to treat Parkinson's Disease.

  Több információ »
 • Nexium

  Generikus Nexium

  Esomeprazole 20/40mg

  Generic Nexium decreases the amount of acid produced in the stomach. It is used to treat symptoms of gastroesophageal reflux disease (GERD) and other conditions involving excessive stomach acid such as Zollinger-Ellison syndrome. It is also used to promote healing of erosive esophagitis (damage to your esophagus caused by stomach acid). It may also be given to prevent gastric ulcer caused by infection with helicobacter pylori (H. pylori) or by the use of nonsteroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs).

  Több információ »
 • One-alpha

  Generikus One-alpha

  Alfacalcidol 0.25/0.5mcg

  Az Alfacalcidol a D-vitamin aktív metabolitja, amely fontos szerepet tölt be a kalcium-egyensúly és a csont metabolizmus szabályozásában. Az Alfacalcidol a D-Vitamin hormon analóg, amelyet a 25-hidroxiláz enzim aktivál a májban a szisztémás és az osteoblasztokban a helyi D-hormon hatására. Egyedülálló pleiotróp hatással rendelkezik, pl. bél, csont, pajzsmirigyek, izom és agy. Az Alfacalcidol jobb mint a normál D-vitamin (kolekalciferol), mivel az utóbbi a vese végleges aktiválását negatív visszacsatolási mechanizmussal szabályozza. Habár az Alfacalcidol széles körben alkalmazható osteoporosis kezelésére, csonttörési mechanizmusa nem teljesen ismert. Az Alfacalcidol serkenti a bél kalcium (Ca) felszívódását, növeli a vizelet Ca kiválasztását és a szérum Ca szintet, és elnyomja a mellékpajzsmirigy hormon (PTH) szekrécióját.

  Több információ »
 • Orahelp

  Orahelp®

  Choline Salicylate, Lignocaine 8.5% + 2% 15g

  Az Orahelp® egy antiszeptikus orális gél. Ez hatékony megoldás a szájfekélyek különböző típusai számára. A gyógyszer specifikus indikációi a szájban, a fogakban és a szájban kialakuló kopásokban fekélyek.

  Több információ »
 • Ovol

  Generikus Ovol

  Simethicone 15ml

  Az Ovol segíti a gyomorban és a belekben lévő gázbuborékok összeállását, ezzel lehetővé teszi a könnyebb gázáthaladását. Az Ovol-t a felesleges gáz által; a belekben és gyomorban okozott fájdalmas nyomás enyhítésére használják. Az Ovol csecsemők, gyermekek és felnőttek esetében is alkalmazható.

  Több információ »
 • Pepcid

  Generikus Pepcid

  Famotidine 20/40mg

  Generic Pepcid is used for treating and preventing ulcers; treating and preventing heartburn associated with acid indigestion and sour stomach. It is also used to treat gastroesophageal reflux disease (GERD), conditions that cause increased acid secretion and esophagitis.

  Több információ »
 • Prepro

  PrePro®

  Probiotics And Prebiotics 1mg

  PrePro® kapszula használt Bél problémák, Irritábilis bél szindróma, Emésztési zavar, Csökkenő székrekedés, Hasmenés, Bakteriális fertőzések, Székrekedés, Hasmenés társul segítségével antibiotikumok, Ekcéma, Hasmenés, a gyermekek, illetve más feltételek mellett. PrePro® kapszula is használható célra nem szerepel ez a gyógyszer útmutató. PrePro® kapszula tartalmaz Bifidobacterium Drevea, Bifidobacterium Infantis, Bifidobacterium Longum, Fructo Oligosaccharide, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Buigenea, Lactobacillus Casei Különböző Rhamnosus, Lactobacillus Plantanum, Lactobacillus Rhamnosus, Streptococcus Thermophilus, mint az aktív összetevők.

  Több információ »
 • Prevacid

  Generikus Prevacid

  Lansoprazole 15/30mg

  Generic Prevacid decreases the amount of acid produced in the stomach. It is used to treat and prevent stomach and intestinal ulcers, erosive esophagitis (damage to the esophagus from stomach acid) and other conditions involving excessive stomach acid such as Zollinger-Ellison syndrome.

  Több információ »
 • Prilosec

  Generikus Prilosec

  Omeprazole 10/20/40mg

  Generic Prilosec is used for treating heartburn or irritation of the esophagus caused by gastroesophageal reflux disease (GERD). It may also be used for short-term treatment of ulcers of the stomach or small intestines and to help prevent them from coming back; to treat conditions that cause your body to make too much stomach acid (eg, Zollinger-Ellison syndrome).

  Több információ »
 • Pro-wel

  Pro-wel®

  Probiotics And Prebiotics 1mg

  Pro-Wel® Tasak használják Gyomorfekély, valamint az egyéb feltételeket. Pro-Wel® Tasak is használható célra nem szerepel ez a gyógyszer útmutató. Pro-Wel® Tasak tartalmaz Probiotikus Összetett, mint egy aktív összetevő. Pro-Wel® Tasak működik helyreállítása a pro/antioxidáns egyensúly a gyomor nyálkahártyáját.

  Több információ »
 • Protonix

  Generikus Protonix

  Pantoprazole 20/40mg

  Generic Protonix is used to treat erosive esophagitis (damage to the esophagus from stomach acid), and other conditions involving excess stomach acid such as Zollinger-Ellison syndrome.

  Több információ »
 • Reglan

  Generikus Reglan

  Metoclopramide 10mg

  Generic Reglan is used for short-term treatment of gastroesophageal reflux disease (GERD) in certain patients who do not respond to other therapy. It is used to treat symptoms of a certain digestive problem in diabetic patients (diabetic gastroparesis).

  Több információ »
 • Valproate

  Generikus Valproate

  Valporic Acid 500mg

  Bizonyos típusú epilepsziás rohamok szabályozására szolgál, olyan betegeknél, akik nem képesek a valproát szájon át történő szedésére. Orvosi rendelvényre más betegségek kezelésére is alkalmazható. A valproát egy antikonvulzáns. Úgy működik, hogy fokozza egy bizonyos kémiai anyag szintjét az agyban.

  Több információ »
 • Yogut

  Yogut®

  Probiotics And Prebiotics 1mg

  Yogut® kapszula egy Probiotikus kompozit tartalmazó oligofructose, lactobacillus acidophilus, lactobacillus rhamnosus, bifidobacterium bifidum, bifidobacterium infantis, bifidobacterium longum. Yogut kapszula a készítmény, amely normalizálja a bél szervezetek/flóra. A túlzott használata bizonyos antibiotikumok is, mert több mellékhatásokat, amelyek az egyik leggyakoribb, hogy a hasmenés. Yogut® kapszula nagyon hasznos kezelésére, a hasmenés által okozott antibiotikumok. Érdemes megemlíteni, hogy Yogut kapszula tartalmaz, probiotikumok, így többféle juttatásokat, az emésztő rendszer.

  Több információ »
 • Zantac

  Generikus Zantac

  Ranitidine 150/300mg

  Generic Zantac reduces the production of stomach acid. It is also used to treat ulcers of the small intestine that have not responded to other treatment.

  Több információ »
 • Zofran

  Generikus Zofran

  Ondansetron 4/8mg

  Generic Zofran is used to prevent nausea and vomiting that may be caused by surgery or by medicine to treat cancer (chemotherapy or radiation). Ondansetron blocks the actions of chemicals in the body that can trigger nausea and vomiting.

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • A héten megérkezett a rendelésem. Köszönöm szépen. Biztosan fogok még rendelni önöktől!!!!! A feleségem kifejezetten megörült a hatásának és nekem is... ismét 18 évesnek érezhettem magam. Nagyon köszönöm. Még biztosan hallanak felőlem :) - Dávid

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.