Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Légúti

Trusted around the world pharmacy

 • Ventolin Inhaler

  Generikus Ventolin Inhaler

  Albuterol (salbutamol) 100mcg

  Az Generikus Ventolin(Albuterol) egy hörgőtágító, amely ellazítja a légúti izmokat és segíti a levegő tüdőbe áramlását. Az Albuterol légzéskönnyítőt a hörgőgörcs megelőzésére vagy kezelésére használják azoknál a betegeknél, akik reverzibilis obstruktív légúti betegségben szenvednek. Az Albuterolt használják továbbá a terhelés indukálta bronchospasmus megelőzésére is.

  Több információ »
 • Advair Rotahaler

  Generikus Advair Rotahaler

  Fluticasone - Salmeterol 50mg + 100/50mg + 250/50mg + 500mg

  Generic Advair is used for long-term treatment of asthma and chronic obstructive pulmonary disease (COPD) in certain patients. With every order of a pack of Advair rotacaps you get a rotahaler for free.

  Több információ »
 • Advair Diskus

  Generikus Advair Diskus

  Fluticasone - Salmeterol 0.10mg + 0.05/0.25mg + 0.05/0.5mg + 0.05mg

  Generic Advair Diskus is used for long-term treatment of asthma and chronic obstructive pulmonary disease (COPD) in certain patients.

  Több információ »
  Ft 25062.30
 • Bro-zedex Syrup

  Bro-Zedex® syrup

  Bromhexine/guaifenesin/menthol/terbutaline 100ml

  A Bro Zedex® szirup a Mucolytics néven ismert gyógyszer osztályba tartozik. A gyógyszert arra használják, hogy a nyálkat a légutakból eltávolítsa. A köhögés, a nyálkahártya szekréció és a tüdőgyulladás gyógyítására is felhasználják. Segít a mellkasi torlódás gyógyításában is. A Bro Zedex® leggyakrabban nyálkahártya-köhögés kezelésére használják, de felhasználható más állapotok kezelésére is, az alábbiak szerint: asztma, tüdőtuberkulózis, krónikus obstruktív tüdőbetegség, torokfájás, akut, valamint krónikus hörgő-pulmonális betegségek. szokatlan nyálkahártya-szekréció, emfizema.

  Több információ »
 • Bromhexine

  Generikus Bromhexine

  Bromhexine 8mg

  A Bromhexine Hydrochloride tabletta mukolitikus gyógyszer. Megvékonyítja és meglazítja az orr, a légcső és a tüdő nyálkahártyáját, megkönnyítve a köhögést.

  Több információ »
 • Combivent

  Generikus Combivent

  Ipratropium Bromide & Albuterol (salbutamol) 100mcg

  Combivent is a metered-dose inhaler containing a combination of albuterol and ipratropium. Albuterol and ipratropium are bronchodilators that relax muscles in the airways and increase air flow to the lungs.

  Több információ »
  Ft 17750.94
 • Esbriet

  Generikus Esbriet

  Pirfenidone 200mg

  Az Esbriet (pirfenidone) az idiopátiás tüdőfibrózisnak (IPF) nevezett tüdőbetegség kezelésére szolgál. Az IPF hatására a hegszövet mélyen kialakul a tüdőben. A hegszövet idővel megvastagszik és merev lesz, ami megnehezítheti tüdeje munkáját. A csökkent tüdőfunkció megnehezítheti a légzését.

  Több információ »
 • Ilosone

  Generikus Ilosone

  Erythromycin 250/500mg

  Generic Ilosone is used to treat many kinds of infections and to prevent ''strep'' infections in patients with a history of rheumatic heart disease who may be allergic to penicillin.

  Több információ »
 • Melatonin

  Generikus Melatonin

  Melatonin 3mg

  Az emberek a melatonint a test belső órájának beállítására használják. A lemaradás felgyorsítására használják, és az alvás-ébrenléti ciklusok olyan embereknél történő megváltoztatására, akiknek napi munkarendje változik (váltóműszak zavar), és segít a vak emberek nappali és éjszakai ciklusának létrehozásában. A melatonint szintén használják az álmatlanság (insomnia) kezelésére; késleltetett alvási fázis szindrómára (DSPS); gyors szemmozgásos alvás viselkedési rendellenességre (RBD); a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD) kapcsolatos álmatlanságra; álmatlanságra bizonyos magas vérnyomású gyógyszerek miatt, amelyek béta-blokkolók; és az alvászavarokra olyan fejlődési rendellenességekben szenvedő gyermekeknél, mint az autizmus, az agyi bénulás és az értelmi fogyatékosság. A benzodiazepin-hatóanyagok alkalmazásának abbahagyásának és a dohányzás abbahagyásának mellékhatásainak csökkentése érdekében is alkalmazzák. Egyes emberek melatonint használnak az Alzheimer-kórra vagy a memóriavesztésre (demencia), a bipoláris rendellenességre, a krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), a béta-blokkoló gyógyszerekre, az endometriózisra, a fülcsengésre, a depresszióra vagy a szezonális érzelmi rendellenességre (SAD), enyhe mentális károsodásra, nem alkoholos májbetegségre, krónikus fáradtság szindrómára (CFS), fibromyalgiára, nyugtalan láb szindrómára, sarcoidosisra, skizofréniára, migrénre és egyéb fejfájásra, életkor miatt kialakuló látásvesztésre, jóindulatú prosztata hiperpláziára (BPH) irritációs bél szindrómára (IBS), csontvesztésre (csontritkulás), tardív diszkinéziara (TD), savas reflux betegségre, Helicobacter pylorira (H. pylori), gyakori testmozgásra, meddőségre, epilepsziára, öregedésre, menopauzara, a műtét utáni helyreállásra, érzéstelenítésre, stresszre, az akaratlan mozgás zavar (tardív diszkinézia) által okozott izgatottságra, a pulzusszám megváltozására, amikor áthelyezik az ültetésbe (pos turiuszos tachycardia szindróma), a delíriumként, vizelési zavarokra, állkapocs fájdalomra, a gyulladásos bélbetegségre (fekélyes vastagbélgyulladás) és a születésszabályozásra.

  Több információ »
 • Myambutol

  Generikus Myambutol

  Ethambutol 400/800mg

  Generic Myambutol is used for treating tuberculosis infections of the lung along with other medicines.

  Több információ »
 • Proair

  Generikus Proair

  Albuterol (salbutamol) 100mcg

  A ProAir légzési nehézségek (például asztma, krónikus obstruktív tüdőbetegség) okozta légszomj kezelésére szolgál. A ProAir a hörgőtágító szerként ismert gyógyszercsoportba tartozik. A ProAir a légutakban úgy működik, hogy megnyitja a légutakat és megnyugtatja az izmokat.

  Több információ »
 • Rifadin

  Generikus Rifadin

  Rifampin 150/300/450/600mg

  A Rifadin egy antibiotikum, amely harcol a baktériumok ellen és megakadályozza azok terjedését a szervezetben. A Rifadin-t a tuberkulózis (TBC)kezelésére, vagy megelőzésére is használják. A Rifadin egyes orr- és torokbaktériumok számának csökkentésére is használható, megelőzve ezzel az agyhártyagyulladás, vagy egyéb fertőzések kialakulásának kockázatát. A Rifadin megakadályozza ezen baktériumok átadását más embereknek, de a gyógyszer nem kezeli a már kialakult agyhártyagyulladást.

  Több információ »
 • Seromycin

  Generikus Seromycin

  Cycloserine 250mg

  Generic Seromycin is used for treating tuberculosis in the lungs and other places in the body (including the kidneys) when treatment with other medicines has not been effective. This medicine should be used in combination with other medicines.

  Több információ »
 • Spiriva

  Generikus Spiriva

  Tiotropium Bromide 9mcg

  Generic Spiriva is an anticholinergic agent. It works by enlarging the airways to allow easier breathing. Generic Spiriva is used to prevent bronchospasm (narrowing of the airways in the lungs) in people with bronchitis, emphysema, or COPD (chronic obstructive pulmonary disease).

  Több információ »
 • Trecator-sc

  Trecator-SC

  Ethionamide 250mg

  Generic Trtecator-SC is an antibiotic. It prevents the growth of bacteria in your body. It is used to treat tuberculosis (TB).

  Több információ »
 • Ventolin

  Generikus Ventolin

  Albuterol (salbutamol) 2/4mg

  A Ventolin hörgőtágító. Segít kitágítani a légutakat a tüdőben, ezáltal megkönnyíti a légzést. Ezt a gyógyszert hörgőgörcs kezelésére és megelőzésére használják.

  Több információ »
 • Wellbutrin Sr

  Wellbutrin SR

  Bupropion 150mg

  A Generic Wellbutrin Sustained-Release antidepressív gyógyszer. Eléggé hatékony a dohányzásról való leszokást segítő szerként.

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Jó Napot:
  Ahogyan az várható volt, a gyógyszer egy remek dolgot mégfantasztikusabbá tesz, és az árának köszönhetően bármikor használható. A teljesítéskényszerhez fűződő szorongáson is segít!
  Köszönet a segítségért. - Üdvözlettel, István

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.