Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. G - Galvumet, Galvus, Gelusil Mps, Geodon, Gleevec, Glucophage, Glucophage Xr, Glucotrol, Glucotrol Xl, Glucovance

Trusted around the world pharmacy

 • Galvumet

  Generikus Galvumet

  Vidagliptin + Metformin 50mg + 1000/50mg + 500/50mg + 850mg

  A Galvumet olyan kombinált gyógyszer, amely két aktív összetevőt tartalmaz, 50 mg vildagliptint és 1000 mg metformint. Ez a gyógyszer a táplálék és a testmozgás kiegészítőjeként javítja a glikémiás kontrollt azoknál a betegeknél, akiknek a cukorbetegségét nem megfelelően szabályozza a metformin-hidroklorid önmagában, vagy akiket már kezeltek a vildagliptin és a metformin-hidroklorid kombinációjával külön tablettákként. A kezelést nem szabad elkezdeni ezzel a fix dózisú kombinációval. A Galvumet-et a szulfonilurea (azaz triplet kombinációs terápia) kombinációjával együtt adagolják az étrend és a testmozgás kiegészítéseként, azoknál a betegeknél, akiknél nem megfelelően szabályoz a metformin és szulfonilurea. A Galvumet-t az inzulin kiegészítőjeként írják fel, étrendkiegészítőként és a glikémiás kontroll fokozására, ha az inzulin és a metformin stabil dózisa nem biztosít megfelelő glikémiás kontrollt.

  Több információ »
 • Galvus

  Generikus Galvus

  Vidagliptin 50mg

  A Galvus olyan gyógyszer, amely vildagliptin hatóanyagot tartalmaz. Tabletta formájában kapható (50 mg). A Galvust a 2-es típusú cukorbetegség kezelésére alkalmazzák. Felhasználható önmagában (monoterápia) azoknál a betegeknél, akiknek a cukorbetegségét nem megfelelően szabályozza az étrend és a testmozgás, és akik nem képesek a metformint bevenni; ezenkívül metforminnal, tiazolidindionnal vagy szulfonilureával (kettős terápia) együtt is alkalmazható, ha a beteg cukorbetegségét nem eléggé befolyásolja a más gyógyszer önmagában történő alkalmazása, de csak szomatonukleáris kombinációban alkalmazható, olyan betegeknél, akik nem szedhetik a metformint. Ezenkívül szulfonilureával és metforminnal együtt is alkalmazzák (hármas terápia) azoknál a betegeknél, akiknek a diabéteszét nem megfelelően szabályozzák ezek a gyógyszerek, valamint a táplálkozás és a testmozgás; az inzulinnal együtt (metforminnal vagy anélkül) azoknál a betegeknél, akiknek a cukorbetegségét nem megfelelően szabályozzák az étrend és a testmozgás, valamint az inzulin stabil dózisa.

  Több információ »
 • Gelusil Mps

  Gelusil mps®

  Aluminium Hydroxide + Magnesium Hydroxide 1mg

  A Gelusil MPS® egy szabadkézi termék, amely rágható tabletták formájában szabadít fel aluminum hydroxide-ot, magnesium hydroxide-ot, és aktív hatóanyagként simethicone-t tartalmaz. Az aluminium és a magnesium természetesen előforduló ásványi anyagok. Az aluminum hydroxide és magnesium hydroxide savmegkötő szerek. A simethicone lehetővé teszi, hogy a gyomorban és a belekben lévő gázbuborékok könnyebben összeilleszthetők legyenek, ami lehetővé teszi a könnyebb gázáramlást. A Gelusil MPS® kombinált gyógyszer gyomorégés, savas emésztési zavar, hasfájás és gáz által okozott puffadás kezelésére.

  Több információ »
 • Geodon

  Generikus Geodon

  Ziprasidone 20/40mg

  Generic Geodon is an antipsychotic medication. It works by changing the effects of chemicals in the brain. It is used to treat schizophrenia and the manic symptoms of bipolar disorder (manic depression).

  Több információ »
 • Gleevec

  Generikus Gleevec

  Imatinib 100/400mg

  Generic Gleevec interferes with the growth of some cancer cells. Generic Gleevec is used to treat certain types of leukemia (blood cancer), bone marrow disorders, and skin cancer, or certain tumors of the stomach and digestive system.

  Több információ »
 • Glucophage

  Generikus Glucophage

  Metformin 500/850/1000mg

  A Glucophage generikus orális antidiabetikum, amelyik a nem inzulinfüggõ diabétesz (2. típus) kezelésére szolgál. Vércukor szabályozásában segít. A kezelés diétával és gyakorlatokkal összekapcsolható. Ezen gyógyszer a diabétesz elleni más gyógyszerekkel együtt vagy önmagában használható.

  Több információ »
 • Glucophage Xr

  Glucophage XR

  Metformin 500/1000mg

  Generic Glucophage Extended-Release is an oral antidiabetic medication used to treat type 2 (non-insulin-dependent) diabetes.

  Több információ »
 • Glucotrol

  Generikus Glucotrol

  Glipizide 5mg

  Generic Glucotrol is used for treating type 2 diabetes in patients who cannot control blood sugar levels by diet and exercise alone.

  Több információ »
 • Glucotrol Xl

  Glucotrol XL

  Glipizide 10mg

  Generic Glucotrol XL is used for treating type 2 diabetes in patients who cannot control blood sugar levels by diet and exercise alone.

  Több információ »
 • Glucovance

  Generikus Glucovance

  Glyburide(glibenclamide) - Metformin 2.5mg + 400/5mg + 500mg

  Generic Glucovance is used for treating type 2 diabetes. It is used along with diet and exercise. It may be used alone or with other antidiabetic medicine.

  Több információ »
 • Grifulvin

  Generikus Grifulvin

  Griseofulvin 250mg

  Generic Grifulvin is used for treating fungal infections of the scalp, body, foot (athlete's foot), nails, thigh (jock itch), or hair follicles (barber's itch).

  Több információ »
 • Gutron

  Generikus Gutron

  Midodrine 2.5mg

  Midodrine alacsony vérnyomás (hipotenzió) kezelésére használják. Olyan betegeknél alkalmazzák, akik szédülést tapasztalnak az alacsony vérnyomás miatt, miközben hirtelen felállnak ülő vagy fekvő helyzetből. Ez a gyógyszer összehúzza az ereket, és emeli a vérnyomását.

  Több információ »
 • Gyne-lotrimin

  Gyne-Lotrimin

  Clotrimazole 15g

  Generic Gyne-Lotrimin is used to treat yeast (fungus) infections of the vagina.

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak. A feleségem háláját küldi, csak úgy mint, én, az ágyunk, a szobánk, a lepedőnk és így tovább....... - Márk

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.