Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Neurológiai Betegségek

Trusted around the world pharmacy

 • Depakene

  Generikus Depakene

  Valporic Acid 200ml

  Valporic savszirup görcsrohamok, mentális/hangulati állapotok (például a bipoláris rendellenesség mániás fázisa) kezelésére és a migrénes fejfájások megelőzésére szolgál. Úgy működik, hogy helyreállítja bizonyos anyagok (neurotranszmitterek) egyensúlyát az agyban.

  Több információ »
 • Melatonin

  Generikus Melatonin

  Melatonin 3mg

  Az emberek a melatonint a test belső órájának beállítására használják. A lemaradás felgyorsítására használják, és az alvás-ébrenléti ciklusok olyan embereknél történő megváltoztatására, akiknek napi munkarendje változik (váltóműszak zavar), és segít a vak emberek nappali és éjszakai ciklusának létrehozásában. A melatonint szintén használják az álmatlanság (insomnia) kezelésére; késleltetett alvási fázis szindrómára (DSPS); gyors szemmozgásos alvás viselkedési rendellenességre (RBD); a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD) kapcsolatos álmatlanságra; álmatlanságra bizonyos magas vérnyomású gyógyszerek miatt, amelyek béta-blokkolók; és az alvászavarokra olyan fejlődési rendellenességekben szenvedő gyermekeknél, mint az autizmus, az agyi bénulás és az értelmi fogyatékosság. A benzodiazepin-hatóanyagok alkalmazásának abbahagyásának és a dohányzás abbahagyásának mellékhatásainak csökkentése érdekében is alkalmazzák. Egyes emberek melatonint használnak az Alzheimer-kórra vagy a memóriavesztésre (demencia), a bipoláris rendellenességre, a krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), a béta-blokkoló gyógyszerekre, az endometriózisra, a fülcsengésre, a depresszióra vagy a szezonális érzelmi rendellenességre (SAD), enyhe mentális károsodásra, nem alkoholos májbetegségre, krónikus fáradtság szindrómára (CFS), fibromyalgiára, nyugtalan láb szindrómára, sarcoidosisra, skizofréniára, migrénre és egyéb fejfájásra, életkor miatt kialakuló látásvesztésre, jóindulatú prosztata hiperpláziára (BPH) irritációs bél szindrómára (IBS), csontvesztésre (csontritkulás), tardív diszkinéziara (TD), savas reflux betegségre, Helicobacter pylorira (H. pylori), gyakori testmozgásra, meddőségre, epilepsziára, öregedésre, menopauzara, a műtét utáni helyreállásra, érzéstelenítésre, stresszre, az akaratlan mozgás zavar (tardív diszkinézia) által okozott izgatottságra, a pulzusszám megváltozására, amikor áthelyezik az ültetésbe (pos turiuszos tachycardia szindróma), a delíriumként, vizelési zavarokra, állkapocs fájdalomra, a gyulladásos bélbetegségre (fekélyes vastagbélgyulladás) és a születésszabályozásra.

  Több információ »
 • Mestinon

  Generikus Mestinon

  Pyridostigmine Bromide 60mg

  Generic Mestinon is used for treating myasthenia gravis.

  Több információ »
 • Namzaric

  Namzaric

  Donezepil And Memantine 5mg + 5mg

  A Namzaric készítmény donepezil és memantin kombinációja. A donepezil javítja az idegsejtek működését az agyban. A készítmény meggátolja az acetilkolin nevű kémiai anyag lebomlását. A demenciától szenvedő emberek esetében általában alacsonyabb szinten van ez a kémiai anyag, amely fontos a memóriafolyamatok és a gondolkodás számára. A memantin csökkenti a kémiai anyagok hatását az agyban, amelyek az Alzheimer-kór tüneteinek kialakulásához vezethetnek. A Namzaric készítményt közepes és súlyos Alzheimer típusú demencia kezelésére alkalmazzák.

  Több információ »
 • Serc

  Generikus Serc

  Betahistine 8/16/24mg

  A Serc egy antihisztamin-szer, amelyet Meniere-kór kezelésére használnak, hogy csökkentik a szédülés, a fülben csengõ epizódok (fülzúgás), hallásvesztés vagy nehézség következményeit. Ez a gyógyszer javítja a belső fül véráramát. Csökkenti a nyomás felhalmozódását.

  Több információ »
 • Stugeron

  Generikus Stugeron

  Cinnarizine 25mg

  A Stugeron - antihisztamin tabletta, utazási betegséghez; egyensúly- vagy mozgási problémák által okozott tünetek, például szédülés, fülzúgás és Ménière-kór. A Cinnarizine a belső fül és az egyensúly befolyásoló problémáinak - például szédülés és betegség - kezelésére alkalmazzák.

  Több információ »
 • Tegretol

  Generikus Tegretol

  Carbamazepine 100/200/400mg

  Generic Tegretol is used for controlling certain types of epileptic seizures. It is also used to treat severe pain of the jaw or cheek caused by a facial nerve problem (trigeminal neuralgia).

  Több információ »
 • Vinpocetine

  Generikus Vinpocetine

  Vinpocetine 5mg

  Vinpocetine a memória fokozására és az anyagcsere fokozására használják. Ischaemia és reperfúziós sérülések esetén is alkalmazzák, és neuroprotektív ágensnek számít. Kevés olyan megbízható klinikai tanulmány létezik, amely alátámasztaná a vinpocetine alkalmazását stroke, demencia vagy a központi idegrendszer egyéb betegségei esetén.

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Máris megkaptam a csomagomat. Volt egy kis probléma vele, mivel a futár állítása szerint nem fért be a postaládába, pedig a szállításnál ezt a lehetőséget kértem.
  Mivel nincs mindig otthon valaki, ezért a csomagot végül a munkahelyemre kellett hozatni. Ezzel aztán nem volt semmi gond.
  Egy kicsit ugyan utána kellett járnom a 4 extra tablettámért, ám ez is pár napon belül megérkezett légipostán.
  Azt javasolnám, hogy kicsit jobban figyeljnek a szállítás ezen részére, így elég sok felesleges költséget meg tudnának spórolni. Egyszerűen csak csomagoljanak mindent egy pakkba.
  Mindent összevetve, jó kiszolgálás. - Jani

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.