Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Nevrologisk Disorders

Trusted around the world pharmacy

 • Depakene

  Generisk Depakene

  Valporic Acid 200ml

  Valproinsyre saft brukes til å behandle anfallssykommer, psykiske problemer/humørforstyrrelser (som manisk episode av bipolar lidelse), og for å forhindre migrene. Den virker ved å gjenopprette balansen av visse naturlige stoffer (nevrotransmittere) i hjernen.

  Mer info »
  kr 130.96
 • Melatonin

  Generisk Melatonin

  Melatonin 3mg

  Folk bruker melatonin til å justere kroppens indre klokke. Det brukes til å behandle jetlag, kontrollere døgnrytmer hos personer som jobber med skiftende arbeidstid (har skiftarbeidsforstyrrelse), og til å hjelpe blinde pasienter etablere en lys-mørkesyklusen. Melatonin brukes også for søvnløshet (insomni); forsinket søvnfase syndrom (DSPS); RBD (REM sleep Behaviour Disorder, eller parasomni); søvnløshet assosiert med ADHD (Attention Deficit/Hyperactivity Disorder eller hyperkinetisk forstyrrelse); søvnløshet forårsaket av visse høyt blodtrykk medisiner kalt betablokkere; og søvnproblemer hos barn med utviklingsforstyrrelser, inkludert autisme, cerebral parese og intellektuelle funksjonshemminger. Det brukes også som søvnmiddel etter avsluttet behandling med benzodiazepin og for å redusere bivirkninger ved røykeslutt. Noen bruker melatonin ved Alzheimers sykdom eller hukommelsestap (demens), bipolar lidelse, en lungesykdom kalt kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS), søvnløshet forårsaket av betablokkere, endometriose, tinnitus, sesongavhengig depresjon (SAD), mild sinnslidelse, ikke-alkoholrelatert leversykdom, kronisk utmattelsessyndrom (CFS), fibromyalgi, rastløse bein (urolige bein), en immunsykdom kalt sarkoidose, schizofreni, migrene og andre hodepine, aldersrelatert synstap, godartet prostataforstørrelse (BPH), irritabel tykktarm (IBS), benskjørhet (lav benmasse eller osteoporose), en motorisk forstyrrelse kalt tardiv dyskinesi (TD), gastroøsofageal refluks, Helicobacter pylori (H. pylori), treningsytelse, infertilitet, epilepsi, eldring, ved menopause, metabolsk syndrom, for gjenoppretting etter operasjon, sinnsbevegelse forårsaket av anestesi, stress, endringer i hjertefrekvens ved overgang fra liggende til stående stilling (postural tachycardia syndrome), ufrivillig vannlating, kjeve smerter, inflammatorisk tarmsykdom (ulcerøs kolitt) og for prevensjon.

  Mer info »
  kr 3.89
 • Mestinon

  Generisk Mestinon

  Pyridostigmine Bromide 60mg

  Generic Mestinon is used for treating myasthenia gravis.

  Mer info »
  kr 19.91
 • Namzaric

  Namzaric

  Donezepil And Memantine 5mg + 5mg

  Namzaric inneholder en kombinasjon av donepezil og memantin. Donepezil forbedrer funksjonen av nerveceller i hjernen. Det virker ved å hindre nedbryting av et kjemikalie som kalles acetylkolin. Personer med demens har som regel lavere nivåer av dette stoffet, som er viktig for prosesser av hukommelse, tenkning, og resonnement. Memantin reduserer virkning av kjemikaliene i hjernen som kan bidra til symptomene på Alzheimers sykdom. Namzaric brukes til å behandle moderat til alvorlig demens av Alzheimers type.

  Mer info »
  kr 15.57
 • Serc

  Generisk Serc

  Betahistine 8/16/24mg

  Serc er et antihistamin som brukes til behandling av Ménières sykdom for å redusere antall episoder av svimmelhet, øresus (tinnitus), hørselstap og hørselsvansker. Denne medisinen fungerer ved å forbedre blodstømmen i det indre øret. Dette senker forhøyelse av blodtrykk.

  Mer info »
  kr 5.84
 • Stugeron

  Generisk Stugeron

  Cinnarizine 25mg

  Stueron er et antihistamin legemiddel, brukt mot reisesyke; symptomer forårsaket av balanse- og bevegelsesproblemer, slik som svimmelhet, tinnitus og Ménières sykdom. Cinnarizine brukes til å behandle problemer som påvirker det indre øret og balansen, som for eksempel svimmelhet og kvalme.

  Mer info »
  kr 3.21
 • Tegretol

  Generisk Tegretol

  Carbamazepine 100/200/400mg

  Generic Tegretol is used for controlling certain types of epileptic seizures. It is also used to treat severe pain of the jaw or cheek caused by a facial nerve problem (trigeminal neuralgia).

  Mer info »
  kr 5.35
 • Vinpocetine

  Generisk Vinpocetine

  Vinpocetine 5mg

  Vinpocetine brukes for å forbedre hukommelsen og metabolisme i hjernen. Det blir også brukt til behandling av iskemi og reperfusjonsskade, og regnes som et nevrobeskyttende middel. Imidlertid finnes det flere troverdige kliniske studier som støtter bruk av vinpocetine ved hjerneslag, demens og andre sykdommer i nervesystemet.

  Mer info »
  kr 7.88

Land, språk og valuta

Vår betalingsløsning er sertifisert av:

Secure shopping certificates

Tilbakemeldinger

 • Jeg har mottatt ordren .
  Mottok den svært raskt ..
  Skikkelig imponert over leveringshsatigheten - Ole-Anders

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.