Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Rák

Trusted around the world pharmacy

 • Synthroid

  Generikus Synthroid

  Levothyroxine 25/50/88/100/200mcg

  A Generic Synthroid a pajzsmirigy alulműködésének kezelésére alkalmas, valamint különböző golyva kezélésére és elnyomására szolgál. Továbbá műtéttel és más gyógyszerekkel jár is, amikor a pajzsmirigyrák egyes típusait kezeljük.

  Több információ »
 • Alkeran

  Generikus Alkeran

  Melphalan 2mg

  A Alkeran egy rákellenes ("daganatellenes" vagy "citotoxikus") kemoterápiás gyógyszer. Ezt a gyógyszert "alkilező szerként" osztályozzák. A Alkeran többszörös mielóma, petefészekrák, neuroblasztóma, rabdomioszarkóma, emlőrák, melanóma kezelésére alkalmazzák. A tabletták felhasználhatók bizonyos kondicionáló rendszerekben a csontvelő-átültetés előtt is.

  Több információ »
 • Arimidex

  Generikus Arimidex

  Anastrozole 1mg

  Generic Arimidex is used for treating breast cancer in women who have been through menopause, including women with disease progression after tamoxifen therapy.

  Több információ »
 • Aromasin

  Generikus Aromasin

  Exemestane 25mg

  Az Aromasin csökkenti az ösztrogén szintjét posztmenopauzában lévő nőknél; valamint lassíthatja azon emlődaganat típusok terjeszkedését, melyeknek ösztrogénre van szükségük ahhoz, hogy növekedjenek a szervezetben. Az Aromasin-t posztmenopauzás nők emlőrák kezelésére alkalmazzák. Azon betegek esetében használatos, akiknél a rák a műtét után is továbbfejlődött, illetve a sugárkezelés és más rák elleni gyógyszerek kipróbálása nem járt eredménnyel.

  Több információ »
 • Casodex

  Generikus Casodex

  Bicalutamide 50mg

  Generic Casodex is used for treating prostate cancer.This medicine is intended for use with other medicines.

  Több információ »
 • Cytoxan

  Generikus Cytoxan

  Cyclophosphamide 50mg

  Generic Cytoxan is used for treating certain types of the following cancers: lymphoma, multiple myeloma, leukemia, mycosis fungoides, neuroblastoma, ovarian cancer, eye cancer and breast cancer. It is usually used in combination with other medicines. It may also be used to treat certain kidney problems (nephrotic syndrome) in children.

  Több információ »
 • Droxia

  Generikus Droxia

  Hydroxyurea 500mg

  Generic Droxia is used for treating skin cancer, cancer of the ovary or chronic myelocytic leukemia that is recurrent, has spread or cannot be helped with surgery. It may also be used with radiation to control skin cancers of the head and neck.

  Több információ »
 • Eulexin

  Generikus Eulexin

  Flutamide 250mg

  Generic Eulexin is an antiandrogen. It works in the body to prevent the actions of androgens (male hormones). It is used in the treatment of prostate cancer.

  Több információ »
 • Femara

  Generikus Femara

  Letrozole 2.5mg

  A LETROZOLE egy hormonális szer, amely csökkenti az ösztrogénszintet a nőkben a menopauzás után. Lassítja bizonyos típusú melltumorok növekedését, amelyeknek ösztrogénre van szüksége a testben való növekedéshez. A Letrozole-t a menopauza utáni mell- és méhrák kezelésére alkalmazzák. Ilyet gyakran kapnak olyan nők, akik 5 évig szedtek tamoxifent (Nolvadex, Soltamox).

  Több információ »
 • Gleevec

  Generikus Gleevec

  Imatinib 100/400mg

  Generic Gleevec interferes with the growth of some cancer cells. Generic Gleevec is used to treat certain types of leukemia (blood cancer), bone marrow disorders, and skin cancer, or certain tumors of the stomach and digestive system.

  Több információ »
 • Kisqali

  Generikus Kisqali

  Ribociclib 200mg

  A Generic Kisqali (ribociclib) egy rákgyógyászat, amely zavarja a rákos sejtek növekedését és terjedését a szervezetben. Alkalmazható a hormonhoz kapcsolódó emlőrák kezelésére nőknél. A Ribociclib csak akkor alkalmazzák, ha a rákos vizsgálatok negatívak a humán epidermális növekedési faktor-receptor 2 (HER2) nevű fehérjére. A HER2 fehérje gyorsíthatja a rákos sejtek növekedését. Ezt a gyógyszert akkor alkalmazzák, ha a rák előrehaladt vagy más kezelések után elterjedt a test más részeire. A Kisqali általában egy másik rákbetegséggel, például letrozole (Femara) vagy fulvestrant (Faslodex) együtt adják.

  Több információ »
  Ft 19396.74
 • Kytril

  Generikus Kytril

  Granisetron 1mg

  Generic Kytril is used for preventing nausea and vomiting caused by cancer chemotherapy and radiation.

  Több információ »
 • Leukeran

  Generikus Leukeran

  Chlorambucil 2/5mg

  A Leukeran olyan rákos gyógyszer, amely megakadályozza a rákos sejtek növekedését és terjedését a testben. A Chlorambucil többféle rák kezelésére szolgál, ideértve a Hodgkin-kórt, valamint bizonyos típusú leukémiát vagy limfómát.

  Több információ »
 • Melatonin

  Generikus Melatonin

  Melatonin 3mg

  Az emberek a melatonint a test belső órájának beállítására használják. A lemaradás felgyorsítására használják, és az alvás-ébrenléti ciklusok olyan embereknél történő megváltoztatására, akiknek napi munkarendje változik (váltóműszak zavar), és segít a vak emberek nappali és éjszakai ciklusának létrehozásában. A melatonint szintén használják az álmatlanság (insomnia) kezelésére; késleltetett alvási fázis szindrómára (DSPS); gyors szemmozgásos alvás viselkedési rendellenességre (RBD); a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD) kapcsolatos álmatlanságra; álmatlanságra bizonyos magas vérnyomású gyógyszerek miatt, amelyek béta-blokkolók; és az alvászavarokra olyan fejlődési rendellenességekben szenvedő gyermekeknél, mint az autizmus, az agyi bénulás és az értelmi fogyatékosság. A benzodiazepin-hatóanyagok alkalmazásának abbahagyásának és a dohányzás abbahagyásának mellékhatásainak csökkentése érdekében is alkalmazzák. Egyes emberek melatonint használnak az Alzheimer-kórra vagy a memóriavesztésre (demencia), a bipoláris rendellenességre, a krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), a béta-blokkoló gyógyszerekre, az endometriózisra, a fülcsengésre, a depresszióra vagy a szezonális érzelmi rendellenességre (SAD), enyhe mentális károsodásra, nem alkoholos májbetegségre, krónikus fáradtság szindrómára (CFS), fibromyalgiára, nyugtalan láb szindrómára, sarcoidosisra, skizofréniára, migrénre és egyéb fejfájásra, életkor miatt kialakuló látásvesztésre, jóindulatú prosztata hiperpláziára (BPH) irritációs bél szindrómára (IBS), csontvesztésre (csontritkulás), tardív diszkinéziara (TD), savas reflux betegségre, Helicobacter pylorira (H. pylori), gyakori testmozgásra, meddőségre, epilepsziára, öregedésre, menopauzara, a műtét utáni helyreállásra, érzéstelenítésre, stresszre, az akaratlan mozgás zavar (tardív diszkinézia) által okozott izgatottságra, a pulzusszám megváltozására, amikor áthelyezik az ültetésbe (pos turiuszos tachycardia szindróma), a delíriumként, vizelési zavarokra, állkapocs fájdalomra, a gyulladásos bélbetegségre (fekélyes vastagbélgyulladás) és a születésszabályozásra.

  Több információ »
 • Neomercazole

  NeoMercazole

  Carbimazole 5/10/20mg

  A NeoMercazole tabletta carbimazole tartalmaz, pajzsmirigy-ellenes gyógyszert, amelyet hipertireózis vagy túlzott pajzsmirigy kezelésére használnak, más néven Grave-kór vagy golyva, a pajzsmirigyhormon magas szintjének csökkentése érdekében.

  Több információ »
 • Nexavar

  Generikus Nexavar

  Sorafenib 200mg

  A Nexavar egy rák elleni gyógyszer, amely gátolja a rákos sejtek növekedését és terjedését a szervezetben. A Nexavar-t májrák, pajzsmirigyrák, vagy előrehaladott vesesejtes karcinóma típusú veserák kezelésére használják.

  Több információ »
 • Nolvadex

  Generikus Nolvadex

  Tamoxifen 10/20mg

  A Nolvadex blokkolja az ösztrogén hatását. Gyakran használják emlőrák kezelésére. Arra is használják, hogy csökkentse a mellrák újbóli kialakulását azoknál a nőknél, akik már sikeres kezelést kaptak a betegséggel szemben. A Tamoxifen segít megelőzni a mellrák azoknál a nőknél, akiknél nagy a kockázata a mellrák kialakulásának.

  Több információ »
 • Premarin

  Generikus Premarin

  Conjugated Estrogens Usp 0.625mg

  A Premarin gererikus a menopauza egyes tüneteinek kezelésére szolgál (pl. éjszakai izzadás, vaginális szárazság vagy viszketés). Egyes betegeknél a menopauza utáni csontfelritkulás megelõzésére szolgál. Továbbá egyes betegeknél az alacsony ösztrogénszint, dülmirigyrák vagy emlõ rosszindulatú daganata kezelésére szolgál is.

  Több információ »
 • Rheumatrex

  Generikus Rheumatrex

  Methotrexate 2.5/10mg

  Generic Rheumatrex is used for treating certain types of cancer, severe psoriasis or rheumatoid arthritis in certain patients.

  Több információ »
 • Tarceva

  Generikus Tarceva

  Erlotinib 150mg

  A generikus Tarceva (erlotinib) egy daganatellenes gyógyszer, amely gátolja a rákos sejtek növekedését, és lassítja azok elterjedését a szervezetben. Az Erlotinib-et nem a kissejtes, hanem a test más részeire is átterjedt (áttétes) tüdő-, vagy hasnyálmirigyrák esetén alkalmazzák. Az Erlotinib-et abban az esetben használják, ha más, rák elleni gyógyszerek nem jártak eredménnyel a kezelés folyama során.

  Több információ »
  Ft 10444.28
 • Tasigna

  Generikus Tasigna

  Nilotinib 200mg

  A nilotinib rák ellenes gyógyszer, amely gátolja a rákos sejtek növekedését és terjedését a szervezetben. A nilotinib felnőttek és legalább 1 éves gyermekek esetében a Philadelphia kromoszóma pozitív krónikus myeloid leukémia (CML), egyfajta vérrák kezelésére szolgál. A Nilotinibet általában más gyógyszerek beadását követően próbálják, sikertelenül.

  Több információ »
 • Vepesid

  Generikus Vepesid

  Etoposide 50mg

  Generic Vepesid is used for treating patients with lung cancer and recurrent testicular tumors. It is used in combination with other cancer medications. VePesid is an antineoplastic. It works by stopping the tumor cells from dividing (mitosis), which prevents the spread of certain types of cancer.

  Több információ »
 • Xeloda

  Generikus Xeloda

  Capecitabine 500mg

  Generic Xeloda is an antimetabolite. It works by interfering with the production of proteins necessary for cancer cell growth and reproduction. Treating certain types of breast, colon, or colorectal cancer in some patients.

  Több információ »
 • Xtandi

  Generikus Xtandi

  Enzalutamide 40mg

  Az enzáltamid egy anti-androgén. Úgy működik a szervezetben, hogy megakadályozza az androgének (férfi hormonok) működését. Az enzáltamidot a prosztatarák kezelésére használják. Az enzáltamidot más gyógyszerekkel együtt alkalmazzák, vagy műtéten keresztül kerül a szervezetbe.

  Több információ »
  Ft 13428.47
 • Zytiga

  Generikus Zytiga

  Abiraterone 250mg

  Az Abiraterone a szervezetben az androgén termelés csökkentésével működik. Az androgének férfi hormonok, amelyek elősegítik a tumor növekedését a prosztata mirigyben. Az abirateront szteroid gyógyszerrel (prednizon vagy metilprednizolon) együtt alkalmazzák prosztatarák kezelésére, amely a test más részeire terjedt el. Az abirateront olyan férfiaknál alkalmazzák, akiknek a prosztatarák nem kezelhető műtéttel vagy más gyógyszerekkel.

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Máris megkaptam a csomagomat. Volt egy kis probléma vele, mivel a futár állítása szerint nem fért be a postaládába, pedig a szállításnál ezt a lehetőséget kértem.
  Mivel nincs mindig otthon valaki, ezért a csomagot végül a munkahelyemre kellett hozatni. Ezzel aztán nem volt semmi gond.
  Egy kicsit ugyan utána kellett járnom a 4 extra tablettámért, ám ez is pár napon belül megérkezett légipostán.
  Azt javasolnám, hogy kicsit jobban figyeljnek a szállítás ezen részére, így elég sok felesleges költséget meg tudnának spórolni. Egyszerűen csak csomagoljanak mindent egy pakkba.
  Mindent összevetve, jó kiszolgálás. - Jani

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.