Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Sebészet

Trusted around the world pharmacy

 • Atarax

  Generikus Atarax

  Hydroxyzine 10/25mg

  Az Atarax generikus az általános érzéstelenítés elõtti vagy utáni aggodalom kezelésére és nyugtatásra szolgál, valamint az egyes allergiás állapotok miatti viszketés kezelésére is, beleértve a csalánkiütést és kontakt dermatitiszt. A HYDROXYZINE (hatóanyag) antihistaminicum. Ez a gyógyszer allergiás tünetek kezelésére szolgál, nem maga az allergiát. Továbbá feszültség kezelésére is használható. Ez a gyógyszer más gyógyszerekkel együtt alkalmazható a mûtét elõtti alvást erõsítésére.

  Több információ »
 • Betadine

  Generikus Betadine

  Providone - Iodine 10% 15g

  A Betadine krémet kisebb sérülések és fertőzések kezelésére-; valamint a baktériumok elpuszítására használják. A Betadine krém egy fertőtlenítő keverék. Úgy működik, hogy megöli az érzékeny baktériumokat.

  Több információ »
 • Cellcept

  CellCept

  Mycophenolate Mofetil 250/500mg

  Generic CellCept is used for preventing organ rejection following kidney, liver or heart transplants. This medicine is used in combination with other medicines.

  Több információ »
 • Cyclogyl

  Generikus Cyclogyl

  Cyclopentolate 1% 5ml

  Generic Cyclogyl is used for dilating the eye before an exam or surgery and preventing the eye from focusing.

  Több információ »
 • Cyklokapron

  Generikus Cyklokapron

  Tranexamic Acid 250/500mg

  Generic Cyklokapron is used for short-term use (2 to 8 days) for reducing or preventing excessive bleeding and reducing the need for blood clotting factor transfusions during or after tooth extractions in patients with hemophilia.

  Több információ »
 • Dilantin

  Generikus Dilantin

  Phenytoin 100mg

  Generic Dilantin is used for treating tonic-clonic (grand mal) and partial seizures. It is also used to prevent and treat seizures that may occur during or after brain or nervous system surgery.

  Több információ »
 • Emla

  Generikus Emla

  Lidocaine + Prilocaine 5g

  Az Emla krém egy lidoakint és prilokaint tartalmazó helyi érzéstelenítő (zsibbasztó krém), a szervezet idegi jeleit gátolja. Az Emla krémet a pénisz vagy a vagina ép bőrének vagy membránjának zsibbasztására használják. Az Emlat kisebb műtétek előtt alkalmazzák a nemiszervek környékén.

  Több információ »
 • Imuran

  Generikus Imuran

  Azathioprine 50mg

  Generic Imuran is used for preventing kidney transplant rejection along with other medicine. It may also be used to treat signs and symptoms of active rheumatoid arthritis.

  Több információ »
 • Lotemax

  Generikus Lotemax

  Loteprednol 0.5% 5ml

  Generic Lotemax is used for treating swelling, itching, redness, or irritation of the eye caused by bacterial or viral infections, surgery, or certain allergies.

  Több információ »
 • Melatonin

  Generikus Melatonin

  Melatonin 3mg

  Az emberek a melatonint a test belső órájának beállítására használják. A lemaradás felgyorsítására használják, és az alvás-ébrenléti ciklusok olyan embereknél történő megváltoztatására, akiknek napi munkarendje változik (váltóműszak zavar), és segít a vak emberek nappali és éjszakai ciklusának létrehozásában. A melatonint szintén használják az álmatlanság (insomnia) kezelésére; késleltetett alvási fázis szindrómára (DSPS); gyors szemmozgásos alvás viselkedési rendellenességre (RBD); a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD) kapcsolatos álmatlanságra; álmatlanságra bizonyos magas vérnyomású gyógyszerek miatt, amelyek béta-blokkolók; és az alvászavarokra olyan fejlődési rendellenességekben szenvedő gyermekeknél, mint az autizmus, az agyi bénulás és az értelmi fogyatékosság. A benzodiazepin-hatóanyagok alkalmazásának abbahagyásának és a dohányzás abbahagyásának mellékhatásainak csökkentése érdekében is alkalmazzák. Egyes emberek melatonint használnak az Alzheimer-kórra vagy a memóriavesztésre (demencia), a bipoláris rendellenességre, a krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), a béta-blokkoló gyógyszerekre, az endometriózisra, a fülcsengésre, a depresszióra vagy a szezonális érzelmi rendellenességre (SAD), enyhe mentális károsodásra, nem alkoholos májbetegségre, krónikus fáradtság szindrómára (CFS), fibromyalgiára, nyugtalan láb szindrómára, sarcoidosisra, skizofréniára, migrénre és egyéb fejfájásra, életkor miatt kialakuló látásvesztésre, jóindulatú prosztata hiperpláziára (BPH) irritációs bél szindrómára (IBS), csontvesztésre (csontritkulás), tardív diszkinéziara (TD), savas reflux betegségre, Helicobacter pylorira (H. pylori), gyakori testmozgásra, meddőségre, epilepsziára, öregedésre, menopauzara, a műtét utáni helyreállásra, érzéstelenítésre, stresszre, az akaratlan mozgás zavar (tardív diszkinézia) által okozott izgatottságra, a pulzusszám megváltozására, amikor áthelyezik az ültetésbe (pos turiuszos tachycardia szindróma), a delíriumként, vizelési zavarokra, állkapocs fájdalomra, a gyulladásos bélbetegségre (fekélyes vastagbélgyulladás) és a születésszabályozásra.

  Több információ »
 • Mucopain

  Mucopain®

  Bemzocaine 20% 15g

  A Mucopain gél helyi érzéstelenítő, amely 20%-os Benzocaine I.P. egy vízzel elegyedő alapban, amelyet fájdalomcsillapítóként használnak. Segíti a bőrirritáció, torokfájás, napégés, fogínygyulladás, hüvelyi vagy rektális irritáció, megduzzadt lábujjak, aranyér, rákos sebek, fájdalmas fogíny, száj/fogíny sérülés okozta fájdalmak enyhítését. Sajgás, fájdalom, ekcéma, viszketés helyi érzéstelenítése a szájon át és a garat nyálkahártyáján. A Mucopain gélt a sajgás, fájdalom, ekcéma, viszketés és az orális és garat nyálkahártya helyi érzéstelenítésére is használják, valamint anális viszketés, vágások, rovarcsípésektől származó viszketés és irritáció, bőrirritáció ellen is.

  Több információ »
  Ft 62660.97
 • Neoral

  Generikus Neoral

  Cyclosporine 25/50/100mg

  Generic Neoral is used for preventing the rejection of organ transplants (kidney, liver, and heart). This medicine is also used to treat psoriasis and rheumatoid arthritis in certain patients.

  Több információ »
 • Orahelp

  Orahelp®

  Choline Salicylate, Lignocaine 8.5% + 2% 15g

  Az Orahelp® egy antiszeptikus orális gél. Ez hatékony megoldás a szájfekélyek különböző típusai számára. A gyógyszer specifikus indikációi a szájban, a fogakban és a szájban kialakuló kopásokban fekélyek.

  Több információ »
 • Pilagan

  Generikus Pilagan

  Pilocarpine 2% 5ml

  Generic Pilagan is used to treat glaucoma or ocular hypertension (high pressure inside the eye).

  Több információ »
 • Prograf

  Generikus Prograf

  Tacrolimus 0.5/1/5mg

  Generic Prograf is used for preventing organ rejection in patients following liver, kidney or heart transplant. It may be used along with other medicines.

  Több információ »
 • Protopic

  Generikus Protopic

  Tacrolimus 0.03% 10/0.1% 10g

  A Protopic egy immunszupresszáns. Úgy működik, hogy csökkenti a szervezet immunellenállását. A helyileg (bőrön) alkalmazott Protopic-ot súlyos atópiás dermatitisz (ekcéma)kezelésére használják.

  Több információ »
 • Tapazole

  Generikus Tapazole

  Methimazole 5/10mg

  Generic Tapazole iprevents the thyroid gland from producing too much thyroid hormone. Generic Tapazole is used to treat hyperthyroidism (overactive thyroid). It is also used before thyroid surgery or radioactive iodine treatment.

  Több információ »
 • Toradol

  Generikus Toradol

  Ketorolac 10mg

  A Toradol (ketorolac) egy nem szteroid tartalmú gyulladásgátló gyógyszer. A Ketorolac a szervezetben gyulladást és fájdalmat okozó hormonok csökkentésével működik. A Toradolt rövid távon (5 nap vagy kevesebb) alkalmazzák a közepes vagy súlyos fájdalom kezelésére. Ne alkalmazza a Toradolt, ha bármilyen közelmúltbeli vérzés, fejsérülés, gyomorfekély, súlyos vesebetegség, vérzés vagy véralvadási zavar történt vagy történik, ha műtétet tervez, ha a terhesség késői szakaszában van, vagy ha szoptat.

  Több információ »
 • Urecholine

  Generikus Urecholine

  Bethanechol 25mg

  A generikus Urecholine stimulálja a húgyhólyagot, így segítve annak teljes kiürülését. A Bethanechol-t műtét, szülés, vagy egyéb tényezők által okozott vizelet visszatartási nehézségek esetén alkalmazzák.

  Több információ »
 • Xarelto

  Generikus Xarelto

  Rivaroxaban 20mg

  A generikus Xarelto (rivaroxaban) egy antikoaguláns (vérhígító), amely megakadályozza a vérrögök kialakulását. A Xarelto-t az úgynevezett mélyvénás trombózis megelőzésére és kezelésére használják, mely során a vérrögök a tüdőbe kerülhetnek és tüdőembóliát okozhatnak. A mélyvénás trombózis egyes orvosi beavatkozások után jelentkezhet. A Xarelto-t a pitvarfibrillációban szenvedő betegeknél is alkalmazzák, ezzel csökkentve egy vérrög által okozott szívroham esetleges kockázatát.

  Több információ »
 • Xylocaine

  Generikus Xylocaine

  Lidocaine 2% 30g

  Generic Xylocaine is used for causing loss of feeling during dental or surgical procedures, labor, or delivery.

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Jó Napot:
  Ahogyan az várható volt, a gyógyszer egy remek dolgot mégfantasztikusabbá tesz, és az árának köszönhetően bármikor használható. A teljesítéskényszerhez fűződő szorongáson is segít!
  Köszönet a segítségért. - Üdvözlettel, István

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.