Trusted-Tablets Pharmacy. ℞ Drugs & medical supplies. Szív-és érrendszeri Betegségek

Trusted around the world pharmacy

 • Aceon

  Generikus Aceon

  Perindopril Erbumine 2/4/8mg

  Generic Aceon is in a group of drugs called ACE inhibitors. It is used to treat high blood pressure (hypertension) and to prevent heart attack in people with coronary artery disease.

  Több információ »
 • Adalat

  Generikus Adalat

  Nifedipine 10/20/30mg

  Generic Adalat is used for treating high blood pressure and angina (chest pain).

  Több információ »
 • Adalat Cc

  Adalat CC

  Nifedipine 30mg

  Generic Adalat CC Extended-Release is used for treating high blood pressure.

  Több információ »
 • Aggrenox

  Generikus Aggrenox

  Aspirin - Dipyridamole 25mg + 200mg

  Generic Aggrenox is used for reducing the risk of stroke in patients who have previously had a stroke due to a blood clot in the brain. It is also used to reduce the risk of stroke in patients who have had transient ischemic attacks (TIAs).

  Több információ »
 • Altace

  Generikus Altace

  Ramipril 1.25/2.5/5/10mg

  Generic Altace is used for treating high blood pressure or decreasing the risk of heart attack, stroke, and death in certain patients. It may be used alone or with other medicines. It is used along with other medicines to manage heart failure and improve survival after a heart attack.

  Több információ »
 • Azor

  Generikus Azor

  Olmesartan And Amlodipine 20mg + 5/40mg + 5mg

  Az Azor készítmény amlodipin és olmezartán kombinációja. Az amlodipin egy kálciumcsatorna-blokkoló anyag. Ellazítja a szívizmot és a véredényeket. Az olmezartán egy angiotenzin II receptor antagonista gyógyszer. Az olmezartán meggátolja a véredények szűkülését, ami a vérnyomás csökkenéséhez és jobb véráramláshoz vezet. Az Azor készítményt magas vérnyomás kezelésére alkalmazzák. A vérnyomás csökkentésével az agyi érkatasztrófa (stroke) és a szívinfarktus esélye csökkenthető.

  Több információ »
 • Brilinta

  Generikus Brilinta

  Ticagrelor 90mg

  Ticagrelor segít, hogy megakadályozza a vérlemezkék a vérben a összetartunk, amely egy vérrög. Egy nem kívánt vérrög alakulhat bizonyos szív-vagy érrendszeri feltételek. Ettől a stroke kockázatának ismétlődő alacsonyabb.

  Több információ »
 • Brand Brilinta

  Brilinta®

  Ticagrelor 90mg

  Brilinta csökkenti a kockázatát, hogy a szélütés vagy súlyos szívproblémák után szívrohama volt, vagy súlyos mellkasi fájdalom (angina) által prewenting a vérrögök kialakulását.

  Több információ »
 • Bystolic

  Generikus Bystolic

  Nebivolol 2.5/5/10mg

  Generic Bystolic is used in treatment of hypertension and for left ventricular failure.

  Több információ »
 • Calan

  Generikus Calan

  Verapamil 40/80mg

  Generic Calan is used for treating supraventricular tachycardia, a rhythm disturbance of the heart. It is also used for controlling heart rate response to other rhythm disturbances, specifically atrial fibrillation and atrial flutter.

  Több információ »
 • Calan Sr

  Calan SR

  Verapamil 120/240mg

  Generic Calan Sustained-Release is used for treating high blood pressure. It may be used alone or other medicines.

  Több információ »
 • Cartia

  Generikus Cartia

  Diltiazem Hcl 30/60/90/120mg

  Generic Cartia is used for treating high blood pressure and chronic stable angina (chest pain). It may be used alone or in combination with other medicines.

  Több információ »
 • Cartia Xt

  Cartia XT

  Diltiazem Hcl 90/120/180mg

  Generic Cartia XT is used for treating high blood pressure and chronic stable angina (chest pain). It may be used alone or in combination with other medicines.

  Több információ »
 • Catapres

  Generikus Catapres

  Clonidine 100mcg

  A Catapres (klonidin) csökkenti a vérnyomást a vér egyes vegyi anyagok szintjének csökkentésével. Ez lehetővé teszi, hogy a vérerek ellazuljának, és a szív lassabban és könnyebben verjen. A Catapres-t, a klonidin gyártmányát hipertónia (magas vérnyomás) kezelésére használják. A Kapvay-t, a klonidin gyártmányát figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenesség (ADHD) kezelésére alkalmazzák.

  Több információ »
 • Clopidogrel

  Generikus Clopidogrel

  Clopidogrel 75mg

  Clopidogrel is used for reducing the risk of stroke or heart attack in patients who have already had a heart attack or stroke or have other circulatory problems due to narrowing and hardening of the arteries.

  Több információ »
 • Cordarone

  Generikus Cordarone

  Amiodarone 100/200mg

  Generic Cordarone is an antiarrhythmic medication that affects the rhythm of heartbeats. It is used to help keep the heart beating normally in people with life-threatening heart rhythm disorders.

  Több információ »
 • Coreg

  Generikus Coreg

  Carvedilol 3.125/6.25/12.5/25mg

  Generic Coreg is used for treating high blood pressure or certain types of heart failure. It may also be used after a heart attack to improve survival in certain patients. It may be used along with other medicines.

  Több információ »
 • Coumadin

  Generikus Coumadin

  Warfarin 1/2/5mg

  Generic Coumadin is used for treating or preventing blood clots that may occur in the veins and lungs. It is used to treat or prevent blood clots that may occur because of a certain type of abnormal heartbeat (atrial fibrillation) or heart valve replacement. It is also used to reduce the risk of death, recurring heart attack, or blood clotting events (eg, stroke) after a heart attack.

  Több információ »
 • Diovan

  Generikus Diovan

  Valsartan 40/80/160mg

  Generic Diovan is used for treating high blood pressure alone or with other medicines. It is also used for treating heart failure in patients who do not tolerate angiotensin-converting enzyme (ACE) inhibitors.

  Több információ »
 • Edarbi

  Generikus Edarbi

  Azilsartan 40/80mg

  Az Edarbi (azilszartán) egy angiotenzin II receptor antagonista. Az azilszartán megakadályozza a véredények összehúzódását, ami csökkenti a vérnyomást és javítja a véráramlást. Az Edarbi a hipertónia (magas vérnyomás) kezelésére szolgál.

  Több információ »
 • Effient

  Generikus Effient

  Prasugrel 5/10mg

  A Effient az aszpirinnel olyan szívbetegségben szenvedő betegek (nemrégiben fellépő szívroham, instabil angina) használják, akik egy bizonyos szívműtéten (angioplasztika) esnek át. Ez a gyógyszer segít megelőzni más súlyos szív- és érrendszeri problémákat (például szívroham, stroke, vérrögök a stentekben). Úgy működik, hogy megakadályozza a vérlemezkék összetapadását, és megakadályozza, hogy káros vérrögök képződjenek. Ez az "vérlemezke-gátló" hatás segít fenntartani a vér egyenletes áramlását a testében.


  Több információ »
 • Entresto

  Generikus Entresto

  Sacubutril + Valsartan 26mg + 24/51mg + 49mg

  Az Entresto a sacubitril és a valzartán kombinációját tartalmazza. A Sacubitril vérnyomáscsökkentő gyógyszer. Növeli bizonyos fehérjék szintjét a szervezetben, amely kibővítheti az ereket. Ez csökkenti a vérnyomást is a nátriumszint csökkentésével. A valzartán egy angiotenzin II receptor blokkoló (néha ARB-nek nevezik). A valzartán megakadályozza a véredények összehúzódását, ami csökkenti a vérnyomást és javítja a véráramlást. Az Entresto-t bizonyos krónikus szívelégtelenségben szenvedő betegeknél alkalmazzák. Ez a gyógyszer csökkenti annak kockázatát, hogy kórházi kezelésre szoruljanak, amikor a tünetek rosszabbá válnak, és csökkenti a szívelégtelenség kockázatát.

  Több információ »
 • Exforge

  Generikus Exforge

  Amlodipine + Valsartan 5mg + 80mg

  Amlodipine kalcium blokkoló. Valsartan egy angiotenzin II receptor antagonista. Amlodipine és a valzartán egy kombinált gyógyszer, amelyet magas vérnyomás (magas vérnyomás) kezelésére használnak. A vérnyomás csökkentése csökkentheti a stroke vagy a szívroham kockázatát. Amlodipine és a valsartan általában más vérnyomáscsökkentő gyógyszerek sikertelen kipróbálása után adják be.

  Több információ »
 • Gutron

  Generikus Gutron

  Midodrine 2.5mg

  Midodrine alacsony vérnyomás (hipotenzió) kezelésére használják. Olyan betegeknél alkalmazzák, akik szédülést tapasztalnak az alacsony vérnyomás miatt, miközben hirtelen felállnak ülő vagy fekvő helyzetből. Ez a gyógyszer összehúzza az ereket, és emeli a vérnyomását.

  Több információ »
 • Imdur

  Generikus Imdur

  Isosorbide Mononitrate 10/20/30/60mg

  Generic Imdur is used for preventing angina (chest pain) caused by heart disease.

  Több információ »
 • Inderal

  Generikus Inderal

  Propranolol 10/20/40mg

  A Generic Inderal a magas vérnyomás vagy pitvarfibrilláció kezelésére szolgál. Ezt használjak a következőkre: anginás betegeknél az angina gyakoriságának csökkentésére és a tűrőképesség fokozására; a szívinfarktus kockázatának csökkentésére olyan betegeknél, akik túléltek a szívrohamot; bizonyos típusú remegések, a hipertrófiás subaortis stenosisnak nevezett szívbetegség kezelésére vagy a pheochromocytoma (mellékvese daganat) bizonyos tüneteire. A migrénes fejfájás megelőzésére is használják.

  Több információ »
 • Inderal La

  Inderal LA

  Propranolol 40/80mg

  Generic Inderal LA is used for treating high blood pressure or atrial fibrillation. It is used in patients with angina to decrease angina frequency and increase exercise tolerance; to decrease the risk of heart death in certain patients who have survived a heart attack; to manage certain types of tremors, a heart condition called hypertrophic subaortic stenosis, or certain symptoms of pheochromocytoma (an adrenal tumor). It is also used to prevent migraine headaches.

  Több információ »
 • Inspra

  Generikus Inspra

  Eplerenone 25/50mg

  Az Eplerenone gátolja az aldoszteron nevű hormon szervezetre gyakorolt hatását. Az aldoszteron a vérnyomás szabályozásában játszik fontos szerepet. Az Eplerenone-t a szívroham után kialakult, pangásos szívelégtelenség kezelésére használják. Az Eplerenone-t magas vérnyomás (hipertónia) esetén is alkalmazzák.

  Több információ »
 • Isordil

  Generikus Isordil

  Isosorbide Dinitrate 10mg

  Generic Isordil is used for preventing symptoms of angina (chest pain) caused by heart disease. This medicine is used alone or with other medicines. This medicine is NOT intended for the immediate relief of acute attacks of angina.

  Több információ »
 • Isordil Sublingual

  Generikus Isordil Sublingual

  Isosorbide Dinitrate 5mg

  Generic Isordil Sublingual is used for preventing symptoms of angina (chest pain) caused by heart disease. This medicine is used alone or with other medicines. This medicine is NOT intended for the immediate relief of acute attacks of angina.

  Több információ »
 • Lanoxin

  Generikus Lanoxin

  Digoxin 0.25mg

  Generic Lanoxin is used for treating heart failure and slowing the heart rate in patients with chronic atrial fibrillation, a type of abnormal heart rhythm.

  Több információ »
 • Lescol Xl

  Lescol ®XL

  Fluvastatin 80mg

  Fluvastatin az étrenddel együtt alkalmazzák a "rossz" koleszterin (alacsony sűrűségű lipoprotein vagy LDL) vérszintjének csökkentésére, a "jó" koleszterin (nagy sűrűségű lipoprotein vagy HDL) szintjének növelésére és a trigliceridek (egy típus) csökkentésére. zsír a vérben). Fluvastatin arra használják, hogy lassítsa a véredényekben a lepedék (zsírlerakódások) felépülését. Fluvastatin a szívkoszorúér-betegségben szenvedő szövődmények kockázatának csökkentésére is alkalmazzák.

  Több információ »
 • Livalo

  Generikus Livalo

  Pitavastatin 1/2/4mg

  A Livalo (pitavastatin) az ú.n. HMG-CoA-reduktáz inhibitorkhoz vagy sztatinokhoz tartozik. A pitavastatin csökkenti a "rossz" koleszterin (alacsony sűrűségű lipoprotein vagy LDL) és trigliceridek szintjét a vérben és növeli a "jó" koleszterin (magas sűrűségű lipoprotein vagy HDL) szintjét. A Livalo készítményt magas koleszterin kezelésére alkalmazzák felnőtteknél. A koleszterin csökkentése segíthet megakadályozni a szívbetegségeket és az artériák keményedését, amelyek szívinfarktushoz, agyi érkatasztrófához vagy a véredények megbetegedéséhez vezethetnek.

  Több információ »
 • Lopressor

  Generikus Lopressor

  Metoprolol 25/50/100mg

  Generic Lopressor is used for treating high blood pressure, long-term treatment of chest pain and reducing the risk of death because of heart problems in patients who have had a heart attack.

  Több információ »
 • Melatonin

  Generikus Melatonin

  Melatonin 3mg

  Az emberek a melatonint a test belső órájának beállítására használják. A lemaradás felgyorsítására használják, és az alvás-ébrenléti ciklusok olyan embereknél történő megváltoztatására, akiknek napi munkarendje változik (váltóműszak zavar), és segít a vak emberek nappali és éjszakai ciklusának létrehozásában. A melatonint szintén használják az álmatlanság (insomnia) kezelésére; késleltetett alvási fázis szindrómára (DSPS); gyors szemmozgásos alvás viselkedési rendellenességre (RBD); a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességgel (ADHD) kapcsolatos álmatlanságra; álmatlanságra bizonyos magas vérnyomású gyógyszerek miatt, amelyek béta-blokkolók; és az alvászavarokra olyan fejlődési rendellenességekben szenvedő gyermekeknél, mint az autizmus, az agyi bénulás és az értelmi fogyatékosság. A benzodiazepin-hatóanyagok alkalmazásának abbahagyásának és a dohányzás abbahagyásának mellékhatásainak csökkentése érdekében is alkalmazzák. Egyes emberek melatonint használnak az Alzheimer-kórra vagy a memóriavesztésre (demencia), a bipoláris rendellenességre, a krónikus obstruktív tüdőbetegségre (COPD), a béta-blokkoló gyógyszerekre, az endometriózisra, a fülcsengésre, a depresszióra vagy a szezonális érzelmi rendellenességre (SAD), enyhe mentális károsodásra, nem alkoholos májbetegségre, krónikus fáradtság szindrómára (CFS), fibromyalgiára, nyugtalan láb szindrómára, sarcoidosisra, skizofréniára, migrénre és egyéb fejfájásra, életkor miatt kialakuló látásvesztésre, jóindulatú prosztata hiperpláziára (BPH) irritációs bél szindrómára (IBS), csontvesztésre (csontritkulás), tardív diszkinéziara (TD), savas reflux betegségre, Helicobacter pylorira (H. pylori), gyakori testmozgásra, meddőségre, epilepsziára, öregedésre, menopauzara, a műtét utáni helyreállásra, érzéstelenítésre, stresszre, az akaratlan mozgás zavar (tardív diszkinézia) által okozott izgatottságra, a pulzusszám megváltozására, amikor áthelyezik az ültetésbe (pos turiuszos tachycardia szindróma), a delíriumként, vizelési zavarokra, állkapocs fájdalomra, a gyulladásos bélbetegségre (fekélyes vastagbélgyulladás) és a születésszabályozásra.

  Több információ »
 • Nimotop

  Generikus Nimotop

  Nimodipine 30mg

  Generic Nimotop is used for reducing problems due to lack of oxygen caused by bleeding from a blood vessel in the brain.

  Több információ »
 • Nitrostat

  Generikus Nitrostat

  Nitroglycerin 2.6/6.4mg

  Nitrostat is in a group of drugs called nitrates. Nitrostat is used to treat or prevent attacks of chest pain (angina).

  Több információ »
 • Norvasc

  Generikus Norvasc

  Amlodipine 2.5/5/10mg

  Amlodipine kalcium blokkoló. Valsartan egy angiotenzin II receptor antagonista. Amlodipine és a valzartán egy kombinált gyógyszer, amelyet magas vérnyomás (magas vérnyomás) kezelésére használnak. A vérnyomás csökkentése csökkentheti a stroke vagy a szívroham kockázatát. Amlodipine és a valsartan általában más vérnyomáscsökkentő gyógyszerek sikertelen kipróbálása után adják be.

  Több információ »
 • Pletal

  Generikus Pletal

  Cilostazol 50/100mg

  Generic Pletal is used for reducing attacks of intermittent claudication (pain, cramping, numbness, or weakness in the foot, hip, thigh, or buttocks) that may occur after walking.

  Több információ »
 • Pradaxa

  Generikus Pradaxa

  Dabigatran 75/110/150mg

  A Pradaxa gátolja a vérlemezkék összetapadását, megelőzve ezzel a vérrögképződést. A Pradaxa-t szívritmuszavarban szenvedő betegek esetében alkalmazzák a vérrögképződés-, illetve a szívinfarktus megelőzésére. A Pradaxa-t a láb vénáiban kialakuló vérrögök (mélyvénás trombózis, angol rövidítése:DVT), vagy a tüdőerekben kialakuló vérrögök (tüdőembólia, angol rövidítése:PE) megelőzésére, illetve kezelésére használják.

  Több információ »
 • Procoralan

  Generikus Procoralan

  Ivabradine 5mg

  A Procoralan befolyásolja a szív elektromos tevékenységét, ezzel lassítva a pulzust. Az Ivabradin-t krónikus szívelégteleségben szenvedő betegeknél alkalmazzák, annak érdekében, hogy csökkentsék a kórházi kezelés szükségességét, abban az esetben, ha a tünetek rosszabbra fordulnának. Az Ivabradin nem alaklamazható olyankor, ha a tünetek már a gyógyszer alkalamzását megelőzően rosszabbodtak. Az Ivabradin alkalmazható az ebben a betegtájékoztatóban nem szereplő egyéb betegségek esetén is.

  Több információ »
 • Ranexa

  Generikus Ranexa

  Ranolazine 500/1000mg

  A Ranexa (ranolazine) torokgyulladás elleni gyógyszer. Úgy működik, hogy javítja a vérkeringést, hogy a szív hatékonyabban működjön. A Ranolazine krónikus torokgyulladás (mellkasi fájdalom) kezelésére szolgál. A Ranolazine szer akut torokgyulladás kialakulása során nem használható.

  Több információ »
 • Samsca

  Generikus Samsca

  Tolvaptan 15mg

  A tolvaptán csökkenti a hormon szintjét, amely szabályozza a testben a víz és a só (nátrium) egyensúlyát. A ennek a hormonnak a magas szintje egyensúlyhiányt okozhat, ami alacsony nátriumszintet és folyadékretenciót eredményez. A tolvaptánt a hyponatremia (alacsony nátriumszintű vér) kezelésére alkalmazzák szívelégtelenségben szenvedőknél és bizonyos hormonális egyensúlytalanságoknál. A tolvaptán javítja a vizeletáramlást, anélkül, hogy a szervezet túl sok nátriumot veszítene el vizelés közben.

  Több információ »
 • Tambocor

  Generikus Tambocor

  Flecainide 50/100mg

  A Tambocor az IC osztályú antiarritmiás gyógyszerek csoportjába tartozik. A szívritmus-szabályozásban játszik szerepet. A flecainide-t a súlyos szívritmuszavarok megelőzésére használják.

  Több információ »
 • Tenormin

  Generikus Tenormin

  Atenolol 25/50/100mg

  A Tenormin generikus a szívinfarktus utáni szívprobléma miatti halálesetet csökkenti. Az ATENOLOL (hatóanyag) bétablokkoló. A bétablokkolók szívterhelést csökkent és rendszeresebbé teszi a szívdobogást. Ez a gyógyszer magas vérnyomás kezelésére szolgál és megelõzi a mellkasi fájdalmat. Továbbá védi a szívet szívinfarktus során és megelõzi a kiegészítõ szívinfarktust.

  Több információ »
 • Ticlid

  Generikus Ticlid

  Ticlopidine 250mg

  Generic Ticlid is used for reducing the risk of stroke. It may also be used in combination with aspirin to prevent a blood clot from forming after a stent is placed in the coronary artery.

  Több információ »
 • Tribenzor

  Generikus Tribenzor

  Olmesartan, Amlodipine And Hydrochlorothiazide 20mg + 5mg + 12.5/40mg + 5mg + 12.5mg

  A Tribenzor készítmény amlodipin, hidroklorotiazid és olmezartán kombinációja. Az amlodipin egy kálciumcsatorna-blokkoló anyag, amely ellazítja (kitágítja) a véredényeket és javítja a véráramot. A hidroklorotiazid egy tiazid diuretikum (vizelethajtó gyógyszer), amely segít megakadályozni, hogy a test túl sok sót szívjon fel, ami folyadékretencióhoz vezethet. Az olmezartán egy angiotenzin II receptor antagonista gyógyszer, amely meggátolja az erek szűkülését, ami a vérnyomás csökkenéséhez és jobb véráramláshoz vezet. A Tribenzor készítményt magas vérnyomás kezelésére alkalmazzák.

  Több információ »
 • Vasotec

  Generikus Vasotec

  Enalapril 2.5/5/10mg

  Generic Vasotec is used for treating high blood pressure, heart failure, and other heart problems. Enalapril is an angiotensin-converting enzyme (ACE) inhibitor. It works by helping to relax blood vessels.

  Több információ »
 • Vastarel

  Generikus Vastarel

  Trimetazidine 20/60mg

  A Vastarel egy antinaginális gyógyszer. Normalizálja a hypoxiában vagy ischaemiaban szenvedő sejtek energiacseréjét. Támogatja a szív és az idegrendszeri szervek energiacseréjét. Szívkoszorúér-betegség, valamint Meniere-kór, fülzúgás, cerebrovaszkuláris balesetek okozta szédülés megelőzésére alkalmazzák.

  Több információ »
 • Xarelto

  Generikus Xarelto

  Rivaroxaban 20mg

  A generikus Xarelto (rivaroxaban) egy antikoaguláns (vérhígító), amely megakadályozza a vérrögök kialakulását. A Xarelto-t az úgynevezett mélyvénás trombózis megelőzésére és kezelésére használják, mely során a vérrögök a tüdőbe kerülhetnek és tüdőembóliát okozhatnak. A mélyvénás trombózis egyes orvosi beavatkozások után jelentkezhet. A Xarelto-t a pitvarfibrillációban szenvedő betegeknél is alkalmazzák, ezzel csökkentve egy vérrög által okozott szívroham esetleges kockázatát.

  Több információ »
 • Zestril

  Generikus Zestril

  Lisinopril 2.5/5/10mg

  A Zestril generikus magas vérnyomás kezelésére szolgál, önmagában használható vagy más gyógyszerekkel együtt. Továbbá a szívelégtelenség kezelésére vagy a szívroham utáni továbbélés javítására szolgál is.

  Több információ »

Ország, nyelv, és pénznem

Számlázásunkat igazolja a:

Secure shopping certificates

Ajánlások

 • Jó Napot:
  Ahogyan az várható volt, a gyógyszer egy remek dolgot mégfantasztikusabbá tesz, és az árának köszönhetően bármikor használható. A teljesítéskényszerhez fűződő szorongáson is segít!
  Köszönet a segítségért. - Üdvözlettel, István

  • Trust Pharmacy. Generic drugs & medical supplies.